راه اندازی سامانه میز خدمت الکترونیکی دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/7/12 |
راه اندازی سامانه میز خدمت الکترونیکی دانشگاه علوم پزشکی ایران

در راستای حفظ و صیانت از حقوق شهروندی؛ سامانه میز خدمت الکترونیکی دانشگاه علوم پزشکی ایران راه اندازی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در راستای حفظ و صیانت از حقوق شهروندی و به منظور ارائه خدمات به هنگام، سریع وسهل به ارباب رجوع و نیز ارتقاء رضایتمندی آنان، سامانه میز خدمت الکترونیکی دانشگاه علوم پزشکی ایران راه اندازی شد.
مراجعین میز خدمت دانشگاه می توانند بدون مراجعه حضوری از خدمات مربوط به امور بازنشستگی ،استخدام، امور مالی و... بهره مند شوند.
لازم به ذکر است  افراد برای استفاده از خدمات به آدرس www.iums.ac.ir (دانشگاه علوم پزشکی ایران) مراجعه و از منوی بالا، گزینه میز خدمت را انتخاب کنند ؛ تمامی فرم های مربوطه را تکمیل و در سامانه میز خدمت بارگذاری نمایند.

دفعات مشاهده: 253 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر