امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه ماردین ترکیه

| تاریخ ارسال: 1399/7/12 |
امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه ماردین ترکیه
تفاهم نامه همکاری پژوهشی، آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه ماردین ترکیه به امضا رسید.

به نقل از روابط عمومی معاونت بین الملل دانشگاه: جلسه ای با حضور دکتر مقتدائی معاون بین الملل دانشگاه، دکتر احمدی معاون آموزشی پردیس بین الملل و  دکتر جمال ائوز معاون بین الملل دانشگاه ماردین روز ۹ مهر ماه ۱۳۹۹در دفتر معاونت بین الملل دانشگاه برگزار شد.
  ایجاد همکاری های مشترک پژوهشی، آموزشی، همچنین تبادل استاد و دانشجو از  موضوع های اصلی این تفاهم نامه بود. در این جلسه اهداف مشترک فرهنگی، پژوهشی-تحقیقاتی و آموزشی، فراهم آوردن زمینه‌های همکاری برای بهره گیری از توان و استعدادهای موجود جهت گسترش اهداف و همکاری‌های متقابل، دو دانشگاه مورد بحث و گفتگو  قرار گرفت.
 در همین راستا و با توجه به توافقات طرفین قراردادی فی مابین دانشگاه ها منعقد گردید .
خبر: حسین آبادی

دفعات مشاهده: 346 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر