ثبت کیفیت بالای محصولات شرکت دانش بنیان پیوند ژن پژوه دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/7/13 |
ثبت کیفیت بالای محصولات شرکت دانش بنیان پیوند ژن پژوه دانشگاه علوم پزشکی ایران
مدیر شرکت دانش بنیان پیوند ژن پژوه تحت پوشش مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی ایران از کیفیت بالای محصولات تولیدی سخن می گوید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر میر هادی جزایری ؛ استاد یار گروه ایمنی شناسی و مدیر شرکت دانش بنیان پیوند ژن پژوه در خصوص نحوه فعالیت شرکت عنوان کرد: از حدود ۲ سال قبل با ثبت شرکت پیوند ژن پژوه در مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی ایران فعالیت داریم و در حال حاضر محصولات ما تائیدیه دانش بنیان نهاد ریاست جمهوری را هم دارد.
دکتر جزایری بیان کرد: در راستای اهداف دانشگاه نسل سوم، سایت شرکت تقریبا تمام محصولات در لیست را پوشش می دهد .
مدیر شرکت دانش بنیان پیوند ژن پژوه اظهار کرد: این شرکت با بهره گیری از حضور متخصصان علم ایمونولوژی، ژنتیک و بیولوژی در محل مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی ایران تاسیس شده است و هدف آن ارائه خدمات آزمایشگاهی، تولید انواع کیت های تشخیص بالینی و همچنین تولید هیدرولیزات پروتئینی مورد نیاز مواد آرایشی و بهداشتی است .
وی افزود: البته این بخش دوم در شرایط کرونا به محصولات تولیدی و با هدف جبران نیاز شرکت های تولید مواد آرایشی بهداشتی اضافه شده است .
استاد یار گروه ایمنی شناسی دانشگاه علوم پزشکی ایران خاطرنشان کرد: همانطور که اطلاع دارید در اثر استفاده طولانی مدت از شوینده ها و مواد الکلی در این ایام، آسیب های جدی به پوست افراد وارد می شود؛ از این رو استفاده از ترمیم کننده ها مثل کلاژن – لاکتولیز حاصل از شیر، کراتولیزو سرسین حاصل از پیله ابریشم در محصولات آرایشی و بهداشتی به منظورافزایش آبرسانی به پوست و مو و ایجاد شرایط ترمیمی موثر بوده است.
دکتر جزایری اعلام کرد: اغلب شرکتهای معروف مثل: سی گل ، دکتر اخوی ، آتوسا ، گلرنگ ، فیروز ، صحت و لابراتوار شمس از محصولات ما استقبال کردند و در حال جایگزین کردن با محصولات چینی و هندی هستند.
شایان ذکر است که محصولات ما به دلیل فرایند تولید بیولوژیک و استفاده از روش هضم آنزیمی دارای کیفیت بالایی است و آنزیم های پانکراتین و پپسین هم درشرکت دانش بنیان پیوند ژن پژوه تولید می شود که مقرون به صرفه تر و سالم تر از روشهای اسیدی مورد استفاده رقیب های چینی وهندی می باشد.
وی با بیان این نکته که محصولات ما مورد استقبال مشتری های قوی مثل شرکت عظیم سی گل قرار گرفته  است ، افزود: تا کنون بیش از ۲۰۰ کیلو از تولیدات شرکت دانش بنیان پیوند ژن پژوه  در فرآورده های شرکت سی گل استفاده شده است.
دکتر جزایری تصریح کرد: خدمات آزمایشگاهی این شرکت شامل؛ ۱- انجام تست های تشخیصی برمبنای فلوسایتومتری، ۲- انجام تست های HLA-typing (به صورت تک آللی، چند آللی و همچنین تست ABDR در پیوند اعضا و  مغز استخوان می باشد که در محل آزمایشگاه پاتوبیولوژی و ژنتیک آرامش و با همکاری این آزمایشگاه در حال انجام می باشد.
مدیر شرکت دانش بنیان پیوند ژن پژوه گفت: آزمایشگاه های مختلفی از محصولات و کیت های سرولوژی و مولکولیمون استفاده می کنندو محصولات ما با دو برند ثبت شده ایموژن و هودا به بازار ارائه شده است.
وی افزود: کیت  تشخیص بالینی تولید شده در این شرکت نیز شامل کیت تشخیص فلوسایتومتری FMH (تشخص خونریزی جنینی-مادری)  با برند IMMUGENE تهیه و استاندارد سازی شده است.
همچنین محصولات هیدرولیزی پروتئینی و عصاره های گیاهی که مواد اولیه محصولات آرایشی و بهداشتی می باشند هم با برند HOODA تهیه و استاندارد سازی شده و دانش بنیانی آنها توسط نهاد ریاست جمهوری مورد تایید است.
دکتر جزایری در پایان ضمن تشکر از توجه دانشگاه به شعار نسل سوم ابراز داشت: از مرکزشتاب دهنده دانشگاه هم انتظار داریم در راستای حل مشکلات و آماده سازی شرایط رشد شرکت ها جلوتر از ما حرکت نمایند نه اینکه پشت سر ما بایستند.
علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه فعالیت و محصولات شرکت دانش بنیان پیوند ژن پژوه به آدرس   hoodalab.comمراجعه نمایند.

تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 275 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر