پیام رییس دانشگاه به مناسبت روز دامپزشکی

| تاریخ ارسال: 1399/7/14 |
پیام رییس دانشگاه به مناسبت روز دامپزشکی
دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه به مناسبت ۱۴ مهرماه، روز ملی دامپزشکی، طی پیامی این روز را به همه دست اندرکاران حوزه دامپزشکی تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن پیام به شرح زیر است:

دامپزشکی دانشی تجربی است که به شناخت، درمان و پیشگیری بیماری های حیوانات می‌پردازد.
تعداد بی شماری از بیماری ها بین انسان و دام مشترک هستند، از اینرو دامپزشکان نقش بسیار مهمی در بهداشت جامعه انسانی نیز برعهده دارند.
این روز، روز کسانی است که با درمان درد حیوانات و دل سوزی برای آنان، مهربانترین انسان ها محسوب می شوند.
اینجانب ضمن تبریک این روز به دامپزشکان خدوم کشور و همکاران دامپزشک دانشگاه علوم پزشکی ایران از خداوند متعال برای ایشان، صحت و سلامت و توفیق روزافزون خواستارم.

دفعات مشاهده: 137 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر