تلاش برای رعایت پروتکل های بهداشتی در دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1399/7/14 |
تلاش برای رعایت پروتکل های بهداشتی در دانشگاه
تمهیدات لازم برای شروع سال تحصیلی جدید در پردیس، خوابگاه ها و سرویس رفت و آمد اندیشیده شده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ به منظور آگاهی از تمهیدات و اقدامات معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه برای حضور دانشجویان در سال تحصیلی جدید، به سراغ دکتر یوسف شفائی خانقاه، معاون دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه رفتیم و گفتگو کردیم.
متن مصاحبه به شرح زیر است:
برنامه های معاونت دانشجویی فرهنگی برای سال تحصیلی جدیدی که در سایه کرونا آغاز شده چیست؟
با توجه به شروع بیماری کرونا و ضرورت برنامه ریزی به منظور حفظ سلامت دانش جویان و در راستای رعایت فاصله گذاری اجتماعی، پیش از شروع سال تحصیلی جدید در جلسه با معاونت آموزشی، تصمیم بر این شد که دانشکده ها اسامی دانش جویان خود را طبق الزام حضور مشخص کرده و به معاونت آموزشی تحویل دهند و سپس معاونت آموزشی، این دانش جویان را با معرفی نامه و بازه زمانی حضور دانش جویان در دانشگاه جهت خوابگاه به این معاونت معرفی نماید.

برای رعایت پروتکلهای بهداشتی در خوابگاه ها چه تدابیری اندیشیده شده است؟
در همه خوابگاه ها به صورت هفتگی، یک بسته ماسک هفت عددی به ازای هر دانشجو در اختیار خوابگاه قرار داده میشود و علاوه بر آن ، وجود مایع ضد عفونی کننده دست در ورودی خوابگاه ها ، راهروها و راه پله ها ی خوابگاه به صورت مداوم با مواد ضد عفونی کننده گند زدایی میشود.
در ضمن در هر خوابگاه ، یک اتاق تحت عنوان قرنطینه پیش بینی شده است و در صورت لزوم نیز پزشک آنکال برای رسیدگی سریع به بیماران پیش بینی شده است.

رعایت فاصله فیزیکی در خوابگاه ها چگونه امکان پذیر شده است؟
 رعایت فاصله فیزیکی در خوابگاه  بدین صورت است که دانشجویان در اتاق های کوچک یک نفر و در اتاق های بزرگ دو نفر اسکان داده میشوند که در تمامی خوابگاه های دانشگاه این موارد رعایت شده است و سرویس های ایاب و ذهاب نیز با ۵۰ درصد ظرفیت سروس دهی  مینمایند.

ارتباط و تعامل معاونت فرهنگی و دانشجوئی با شورای صنفی در دوران کرونا به چه صورت است؟
با توجه به اینکه  طبق توصیه های بهداشتی امکان برگزاری جلسه حضوری وجود ندارد، با دانشجویان و نمایندگان آنها به صورت تلفنی و مجازی ارتباط خواهیم داشت و در صورت لزوم برگزاری جلسه حضوری، در سالن های بزرگ با حفظ فاصله و در زمان های کوتاه انجام میشود.

اقدامات صورت گرفته برای پیشگیری از شیوع کرونا در خوابگاه ها و سرویس ها تاکنون چه نتایجی داشته است؟
از ابتدای شروع بیماری کرونا، تاکنون تنها ۳در  نفر به خاطر کارورزی و رفت و آمد به بیمارستان،  بروز بیماری در دانشجویان خوابگاهی دانشگاه داشته ایم که با تدابیر و پیگیری و رعایت فاصله گذاری فیزیکی ، الحمد الله از شیوع بیماری در خوابگاه ها جلوگیری شده است.

در پایان، پیام شما به دانشجویان در ابتدای سال تحصیلی دانشجویی؟
دانشگاه دارای بستر اجتماعی، فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و به خصوص کارآفرینی است و در این راستا  بهتر است تا یکایک اعضای جامعه دانشگاهی با ایجاد فضایی همراه با نشاط، در مسیر پویایی علمی و فرهنگی در راستای منویات  مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در محیط دانشگاه تلاش نمایند.
از همین رو گرچه امسال دانشگاه ها به دلیل شرایط ویژه ناشی از شیوع ویروس کرونا ناگزیر به تغییر رویه در شیوه های آموزشی خود هستند اما همچنان در تلاشند تا بستر تعلیم و تعلم را برای فرزندان این مرز و بوم به بهترین شکل آماده کنند.
بنده آغاز سال تحصیلی را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز دانشگاه بزرگ ایران به ویژه دانشجویان ورودی جدید، صمیمانه تبریک گفته و برای همگان از درگاه خداوند متعال، دستیابی به مدارج عالی علمی، دینی و اخلاقی، توام با موفقیت، بهروزی و سعادت را خواهان هستم.
در پایان از همکاری بسیار خوب معاونت محترم آموزشی و روسای دانشکده ها بخاطر برنامه ریزی دقیق برای حضور دانشجویانی که الزام  به حضور در دانشگاه  دارند تشکر می کنم  و امیدوارم دانش جویان با استفاده از امکانات و رعایت پروتکلهای بهداشتی همکاری لازم را انجام دهند تا هر چه زودتر این بحران اپیدمی جهانی پشت سر گذاشته شود.

خبر: مجید نظامی

دفعات مشاهده: 447 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر