تقدیر و تشکر رییس دانشگاه از تلاشها و زحمات دکتر جواد معظمی سهزابی

| تاریخ ارسال: 1399/7/14 |
تقدیر و تشکر رییس دانشگاه از تلاشها و زحمات دکتر جواد معظمی سهزابی
دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه از تلاشها و خدمات دکتر جواد معظمی سهزابی در زمان تصدی ریاست دفتر رئیس دانشگاه تقدیر کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن تقدیر به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر جواد معظمی سهزابی

با سلام و احترام
        بی شک آنچه در عرصه حیات اجتماعی انسان ها موجب دوام و ماندگاری می شود همانا انجام صادقانه و توأم با خلوص نیت وظایف افراد در قبال تمامی مسئولیت های الهی، اخلاقی، حرفه‌ای و انسانی آنان به منظور خدمت خدا پسندانه به مردم و کمک به رشد و شکوفایی سلامت، سعادت و خوشبختی همگان از طریق زمینه سازی در جهت تبلور اعتلا و بالندگی همه جانبه استعدادهای الهی نیک و سازنده و توانمندی های پیدا و نهان آنان است.
       ضمن موافقت با درخواست استعفای جنابعالی به پاس خدمت ارزشمندتان در زمان تصدی ریاست دفتر رئیس دانشگاه، برخود لازم می‌دانم تشکر و قدردانی صمیمانه خود را ابراز نموده و توفیق روزافزون شما را در خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی و نقش‌آفرینی در روند توسعه و تعالی فعالیت‌های دانشگاهی از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.
دکتر جلیل کوهپایه زاده
رییس دانشگاه

دفعات مشاهده: 623 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر