ارائه طرحهای نو شرکت دانش بنیان رایکا افزار پارس دانشگاه ایران در دوران کرونا

| تاریخ ارسال: 1399/7/14 |
ارائه طرحهای نو شرکت دانش بنیان رایکا افزار پارس دانشگاه ایران در دوران کرونا
مدیر عامل شرکت دانش بنیان رایکا افزار پارس دانشگاه علوم پزشکی ایران از ارائه طرح سیستم گزارش دهی پرونده الکترونیک پزشکی بیمار و اپلیکیشن موبایل آساموز در دوران کرونا خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ مهندس محمد فرجادیان؛ مدیر عامل شرکت دانش بنیان رایکا افزار پارس در خصوص نوع فعایت عنوان کرد: شرکت رایکا افزار پارس یکی از شرکتهای فن آور دانش بنیان صنعتی در حوزه نرم افزار مستقر در مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ایران در سال ۱۳۸۷ تاسیس شده است .
مهندس فرجادیان بیان کرد:  این شرکت طی سالیان متمادی فعالیت خود در حوزه نرم افزاری، با استفاده از آخرین تکنولوژی و دستاوردهای روز دنیا ازجمله تکنولوژی هوش مصنوعی ، فعالیتهای چشم گیری  در حوزه پزشکی انجام داده است .
وی گفت: رسالت شرکت رایکا افزار پارس ایجاد بسترخلاق و تولیدات با کیفیت و تکریم مشتریان می باشد .
مدیر عامل شرکت دانش بنیان رایکا افزار پارس تصریح کرد: با توجه به اهمیت و نقش تحقیق و توسعه در روند گسترش فن آوری اطلاعات و ارتباطات ، واحد تحقیق و توسعه در راستای پیشبرد اهداف علمی و با هدف گسترش و انجام فعالیتهای مبتنی بر تحقیق و توسعه در ارتباط با فن آوری های مورد استفاده، ابزارها ، متدولوژیها و محصولات از نقطه نظر اجرا و کاربرد شروع به فعالیت کرد .
وی افزود: استراتژیهای شرکت رایکا افزار پارس شامل برنامه ریزی، سازماندهی و اجرای پروژه های تحقیقاتی، آزمایشی و نمونه سازی در راستای طرحهای تجاری است.
 مهندس فرجادیان اظهار کرد: باتوجه به شیوع کرونا و نیاز هر چه بیشتر جامعه جهت استفاده از تکنولوژی در حوزه فن آوری اطلاعات بویژه در حوزه پزشکی و آموزش؛ شرکت دانش بنیان رایکا افزار پارس با تلاش تیم برنامه نویسی وفنی مجموعه اقدام به تولید و یا ارتقاء محصولات خود کرد.

از طرحهای انجام شده  در زمان بحران کرونا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱-    سیستم گزارش دهی پرونده الکترونیک پزشکی بیمار(EMR )  مبتنی بر Cloud

این سیستم به صورت آنلاین به پزشکان و مراکز درمانی این امکان را می دهد که در کوتاه ترین زمان ممکن بیماران رو ویزیت نمایند و بیمار و مراکز درمانی در هر نقطه جغرافیایی باشند بتوانند به پرونده الکترونیک پزشکی بیماردسترسی داشته باشند.

۲-    اپلیکیشن موبایل آساموز

اپلیکیشن موبایل آساموز ، اولین شبکه اجتماعی آموزش آنلاین می باشد که به مدرسان و کاربران این امکان را می دهد که در بستری خلاق ، حرفه ای و امن فعالیت نمایند و بتوانند ارتباط دوسویه وتنگاتنگی داشته باشند .
این اپلیکیشن هم اکنون در گوگل پلی منتشر و در اپ استور در حال انتشار می باشد و در گوگل پلی  نزدیک به هزار نصب فعال دارد .

مهندس محمد فرجادیان ابراز داشت: باتوجه به تازه پیوستن این شرکت فن آور دانش بنیان به خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ایران و با سرلوحه قراردادن شعار دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ایران مبنی بر (( در مسیر حرکت به دانشگاه نسل سوم )) این مجموعه تمام تلاش فنی و تجاری خود را در جهت میسر شدن این هدف والا جهت اجرایی شدن آن می نماید و امید است دانشگاه علوم پزشکی ایران، شرکت های دانش بنیان را در مسیر ارتقاء توانمندی های تجاری ، فنی و تحقق اهداف  حمایت نماید .

قابل ذکر است نرم افزارهای تولید شده این شرکت به شرح زیر می باشد:
 حوزه پزشکی
    نرم افزار تصویر برداری و گزارشات آندوسکوپی و کولونوسکپی
    نرم افزار تصویر برداری و گزارشات Ercp
     نرم افزار تصویر برداری و گزارشات Endosonography
    سیستم آرشیو تصاویر پزشکی PACS & RIS
    سیستم Dicom CD Maker   جهت اتصال به دستگاه های تصویر برداری پزشکی و رایت CD
     سیستم Dicom OCR
    سیستم EMR  مبتنی بر Cloud
     نرم افزار تصویر برداری و گزارشات Bronchoscopy
     نرم افزار تصویر برداری و گزارشات آرتروسکوپی
حوزه مدیریتی