درخشش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران در آزمون های جامع علوم پایه، پیش کارورزی و داروسازی

| تاریخ ارسال: 1399/7/15 |

دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران موفق به کسب رتبه های برتر در آزمون های جامع پیش کاروزی، علوم پایه و داروسازی شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر ابوالفضل باقری فرد؛ معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران  از کسب رتبه های برتر دانشجویان این دانشگاه در آزمونهای جامع علوم پایه، پیش کاروزی و داروسازی سال ۱۳۹۹ خبر داد.
وی اظهار کرد: رتبه اول و چهارم آزمون پیش کاروزی، به دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران تعلق دارد، همچنین در شصت و سومین دوره آزمون جامع علوم پایه، چهار نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران در بین ده نفر نخست جای دارند.
دکتر باقری فرد با بیان اینکه یکی از دانشجویان پردیس بین الملل نیز موفق شد در اولین آزمون جامع داروسازی رتبه برتر را کسب کند، افزود: این موفقیت نشان دهنده کیفیت سیستم جذب دانشجو در پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران و آموزش ها در این دانشکده است.
وی در پایان با بیان اینکه که این موفقیت ها دستاورد بزرگی برای دانشگاه علوم پزشکی ایران است، افزود: امیدوارم این اتفاق خوب، زمینه را بیش از پیش برای ادامه کار در مسیر تعالی و ارتقا کیفیت آموزش دانشجویان فراهم کند.
تهیه خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 315 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر