طراحی پروژه سلولی مدیا سرم برای اولین بار در ایران توسط شرکت دانش بنیان فن آوران سپیدجامگان

| تاریخ ارسال: 1399/7/16 |
مدیر شرکت دانش بنیان فن آوران سپید جامگان تحت پوشش مرکز رشد و نوآوری دانشگاه از طراحی و بومی سازی پروژه سلولی مدیا سرم استم سل، برای اولین بار در ایران خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مهندس معید دهقانپور فراشاه؛ مدیر شرکت دانش بنیان فن آوران سپیدجامگان اظهار کرد: بومی سازی پروژه سلولی و طراحی دستگاه کاندیشن مدیا سرم استم سل (حاصل ازمحیط کشت سلولی مزانشیم)، برای اولین بار در ایران توسط شرکت ما انجام شده است که دانش فنی آن در اختیار سه کشور است و  دارای ارزش افزوده فوق العاده می باشد؛ شایان ذکر است ما در نظر داریم تا با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران، این محصول را به صورت صنعتی تولید و در بازار ارائه نماییم.

مهندس دهقانپور عنوان کرد: شرکت ما در زمینه تولید ۹ محصول با مرکز رشد و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی ایران قرارداد همکاری دارد و تعاملات خوبی هم برقرار است.
مدیر شرکت دانش بنیان فن آوران سپیدجامگان بیان کرد: با توجه به شیوع کرونا در سراسر دنیا تصمیم گرفتیم به مردم عزیز کشورمان خدمت کنیم؛ لذا تمام توان خود را در این زمینه گذاشتیم و ۹ دستگاه تولید کردیم که شامل سیستم های استریل کننده، دستگاهUVC، دستگاه اوزون، تونل های ضد عفونی کننده، مهپاش های اتوماتیک و غیر اتوماتیک، موتورهای NIV ، ونتیلاتور و دستگاه تولید ضدعفونی کننده مولتی اکسیدان می باشد.همچنین برای اولین بار در ایران کاور اتوماتیک کفش شیرینک را طراحی و تولید کردیم .

لازم ذکر است شرکت دانش بنیان فن آوران سپید جامگان به عنوان کارگزار رسمی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری در شهر شنزن چین می باشد.
معید دهقانپور خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم از جوامع پیشرفته عقب نمانیم ، باید دانشگاه ها زیر ساختهای لازم جهت دستیابی به دانشگاه  نسل سوم را فراهم کنند تا دانشجویان علاوه بر فراگیری علم و تخصص ، توانمندی لازم برای کارآفرینی و کسب درآمد را کسب نمایند.
وی افزود: دستیابی به دانشگاه نسل سوم سبب رشد اقتصادی و درآمدزایی می شود؛ لذا دانشگاه علوم پزشکی ایران هم با این وسعت باید از ظرفیتهای موجود در راستای انجام تحقیقات کاربردی و تولید محصولات استفاده نماید و به عنوان کارخانه آدم سازی ، جذابیت لازم را برای ادامه تحصیل دانشجویان ، رشد فنی وارتقای فضای کسب و کار فراهم آورد.
مدیر شرکت دانش بنیان دانشگاه تصریح کرد: برنامه های در دست اقدام با توجه به شیوع ویروس کرونا کمی متوقف شده که انتظار می رود دانشگاه علوم پزشکی ایران در مسیر اخذ مجوزها و تسهیل مراحل بوروکراسی اداری، ما را یاری رساند.
مهندس دهقانپور ابراز کرد: امید است با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و استفاده از زیر ساختهای موجود نظیر Clean room ، بتوانیم هر چه سریعتر به محصول مشترک نهایی دست یابیم.

تهیه خبر : ره نورد

دفعات مشاهده: 390 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر