| تاریخ ارسال: 1399/7/15 |
پیام تسلیت رییس دانشگاه به مناسبت درگذشت استاد احمد اخوان، رئیس اسبق فدراسیون کوهنوردی دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه در پیامی درگذشت استاد احمد اخوان، رئیس اسبق فدراسیون کوهنوردی و  همکار خدوم تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی ایران را تسلیت گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن پیام به شرح زیر است:
خبر درگذشت استاد ارجمند احمد اخوان، رئیس اسبق فدراسیون کوهنوردی و  همکار خدوم  و پرتلاش تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی ایران موجب تأسف و تألم گردید.
اینجانب این ضایعه جانسوز و فقدان این همکار ارزشمند را به خانواده محترم ایشان، خانواده دانشگاه علوم پزشکی ایران تسلیت عرض می‌کنم.
از خداوند منان برای ایشان غفران و رحمت واسعه و برای خانواده گرامی صبر و سلامت مسئلت می‌نمایم.

دفعات مشاهده: 716 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر