برگزاری نشست صمیمانه و بی واسطه رییس دانشگاه با مدیران معاونت غذا و دارو

| تاریخ ارسال: 1399/7/16 |
برگزاری نشست صمیمانه و بی واسطه رییس دانشگاه با مدیران معاونت غذا و دارو
نشست صمیمانه و بی واسطه دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه با حضور معاون غذا و دارو ، مدیر مجموعه مدد و مدیران معاونت غذا و دارو روز یکشنبه ۱۳مهرماه۹۹ در سالن کنفرانس این معاونت برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو ؛ در این نشست صمیمی و ارتباط مستقیم ؛ دکتر فاطمه فتحی معاون غذا و دارو ضمن تشکر و قدردانی از همدلی دکتر کوهپایه زاده رئیس دانشگاه و حمایت های ایشان در تداوم برنامه های جاری  و ارائه راهکارهای حرکت رو به ترقی اهداف، به تشریح وضعیت موجود در معاونت پرداخت.
 وی به تلاش های جمعی تمامی مدیران و پرسنل در ارتقاء استراتژی های معاونت به ویژه در شرایط جاری کشور اشاره نمود.
در ادامه نشست مدیران معاونت در ارتباط و گفتگوی مستقیم با رییس دنشگاه، موضوعات مختلفی ازجمله نیاز به فضایی جهت انبار و دپو دارو، لزوم اصلاحات موردنیاز چارت تشکیلاتی با توجه به وظایف و تفویض های انجام شده، مشکلات موجود در بازرسی ها و مبارزه با قاچاق محصولات سلامت محور ، تعیین حق الکشف ، اصلاح تعرفه های آزمایشگاهی، لزوم استفاده و بهره وری بیشتر از تکنولوژی های روز جهت آمار و فناوری اطلاعات مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
همچنین دکتر کوهپایه زاده در خصوص الزام برآورد هزینه های لازم جهت افزایش سواد سلامت جامعه و اصلاح فرآیند ها در راستای افزایش بهره وری در ارائه خدمات مطالبی ارائه کرد.

دفعات مشاهده: 443 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر