پیام تسلیت معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در پی درگذشت استاد اخوان

| تاریخ ارسال: 1399/7/16 |
پیام تسلیت معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در پی درگذشت استاد اخوان
در پی درگذشت استاد کوهنوردی ایران و همکار معاونت دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی ایران ؛ دکتر شفائی در پیام تسلیتی تلاش های این مربی گرانقدر را گرامی داشت.
به نقل از معاونت دانشجویی و فرهنگی؛ متن پیام به این شرح است:
استاد احمد اخوان به عنوان یک ورزشکار حرفه‌ای مایه نشاط و سر زندگی در بین همکاران معاونت بوده و همواره نشانی از تلاش و امیدواری برای جامعه دانشجویی و دانشگاهی ایران بود.
فقدان این استاد ارجمند به طور قطع مایه ناراحتی و تألم همکاران معاونت و جامعه ورزشی دانشگاه، همچنین جامعه ورزش کوهنوردی است.
از خداوندگار متعال خواستاریم که ایشان را در زمره سبکبالان و در قله‌های سعادت و رستگاری قرار داده و به خانواده محترم ، همکاران دانشگاه ، دانش جویان و شاگردان ایشان صبر و اجر عنایت فرماید.

دفعات مشاهده: 91 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر