| تاریخ ارسال: 1399/7/16 |
پیام تسلیت مدیر پرستاری دانشگاه به مناسبت درگذشت همکار بازنشسته معاونت درمان دانشگاه دکتر قنبری مدیر پرستاری دانشگاه در پیامی درگذشت همکار بازنشسته معاونت درمان، مدیر سابق پرستاری دانشگاه سرکار خانم صهبای بر اثر کرونا را تسلیت گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن پیام به شرح زیر است:
خبر اندوهبار درگذشت همکار گرامی بازنشسته معاونت درمان دانشگاه سرکار خانم صهبای موجب تألم و اندوه اینجانب وجامعه بزرگ و بی ادعای پرستاری گردید.
ضمن ابراز همدردی با خانواده محترم ایشان و همکاران آن مرحومه، علو درجات آن عزیز سفر کرده را از درگاه خداوند متعال خواستاریم.

دفعات مشاهده: 127 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر