دیدار با خانواده شهید مدافع سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران شهید قریشی

| تاریخ ارسال: 1399/7/16 |
دیدار با خانواده شهید مدافع سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران شهید قریشی رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران خانواده شهید مدافع سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران شهید قریشی دیدار کرد.
به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت ملارد؛ همزمان با ایام اربعین حسینی مورخ ۱۵ مهر ۹۹، دکتر کوهپایه زاده به همراه دکتر عشرتی معاون بهداشت، حجت الاسلام حسینی نوری امام جمعه ملارد، دکتر عسگری مدیر شبکه بهداشت، دکتر موسویان رئیس نظام پزشکی شهرستان های ملارد و شهریار، دکتر یزدان یار معاون سیاسی انتظامی فرماندار و جمعی دیگر از مسئولان دانشگاه و شهرستان با خانواده شهید مدافع سلامت سید مصطفی قریشی کارشناس فوریت‌های اورژانس ۱۱۵ ملارد دیدار کردند.

در این دیدار دکتر جلیل کوهپایه زاده اظهار کرد: شهید قریشی درحالی چندمین شهید خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ایران در بخش سلامت است که امروز تعداد زیادی از همکاران مبتلا به کرونا هستند.

وی گفت: ویروس کرونا در جامعه بسیار زیاد است و  همکاران ما نیز به دلیل جانفشانی و شوق به خدمت در معرض خطر ویروس بوده و به طور مثال از یک بیمارستان با ۲ هزار نفر پرسنل، ۳۰۰ نفر درگیر هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: به خانواده محترم شهید قریشی تسلیت عرض می‌کنم و امیدواریم با یاری خداوند، مدیریت بهتر، همکاری بین بخشی و تلاش‌های مردم هر چه زودتر از شر این ویروس رها شویم.

سرهنگ پاسدار علی‌اکبر جهانی نژاد فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان ملارد نیز در این مراسم اظهار کرد: بسیار خوشحالیم که راه شهدا و ایثارگری همچنان ادامه داشته و غیرت فدا شدن برای مردم جاری است.

وی افزود: امروز نیز رویش‌های مدافع حرم، سلامت و امنیت وجود دارند و ما مدیون خانواده شهدا هستیم و خانواده بزرگ این شهید قطعاً ماجور هستند.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین حسینی نوری نیز سخنانی را در خصوص مقام والای شهید و اهمیت کار پرسنل بهداشت و درمان در این شرایط سخت بیان کرد.
گفتنی است در این مراسم ضمن بیان خاطرات شهید از زبان همسر و برادر شهید، از خانواده این شهید مدافع سلامت تجلیل شد.

دفعات مشاهده: 505 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر