هم اندیشی معاونت های غذا و دارو دانشگاه های تهران با حضور رئیس سازمان غذا و دارو

| تاریخ ارسال: 1399/7/16 |
نشست هم اندیشی سه معاونت غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی با حضور رئیس سازمان غذا و دارو، رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه؛ این نشست روز چهارشنبه ۱۶مهرماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران درسالن اجتماعات ستاد  این دانشگاه برگزار شد و  تمام مدیریت ها به شرح مسائل و مشکلات غذا و دارو بویژه در دوران کرونا مرتبط با حوزه خود پرداختند.
دکتر شانه ساز رئیس سازمان غذا و دارو ضمن  اشاره به موج بد و اتفاقات ناگوار پیشرو ؛ اعداد و ارقام نگران کننده  این روزهای اخیر در دوران بحران کرونا گفت: بحث ذخایر دارو ، تجهیزات پزشکی، ضدعفونی کننده ها، ماسک  و اقلام مورد نیاز از جمله مباحثی است که باید بیش از پیش با وسواس و دقتی مضاعف پیگیری شود.
وی در ادامه روز جهانی غذا  مصادف با ۲۵ مهرماه که امسال به لحاظ ایام تعطیلی در ۲۷ مهرماه برگزار خواهد شد؛ را بهانه ای برای ارتباط با مردم دانست و بر بسترسازی، برنامه ریزی های لازم و استفاده از این فرصت تاکید داشت.
رئیس سازمان غذا و دارو  بحث بسیار مهم سامانه TTAC  با دستور مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری را  لازم الاجرا دانست و عنوان کرد: موضوع  توسعه و پشتیبانی فرآیند های الکترونیک جاری در سازمان غذا و دارو  بعنوان یکی از اولویت های مهم سازمان غذا و دارو قرار دارد .
دکتر کوهپایه زاده در خصوص تجهیز بیمارستان های جدیدالاحداث از ریاست سازمان درخواست مساعدت و همکاری کرد.
 دکتر شانه ساز ضمن اشاره به مشکلات کمرشکن ارزی درخصوص تجهیز بیمارستان های تازه تاسیس اظهار امیدواری کرد که با ارزهای اختصاص داده شده تا حدود زیادی از مشکلات تجهیز بیمارستان ها کاهش پیدا خواهد کرد.
همچنین موضوعات مرتبط با مشکلات طرح PMS مطرح و مقرر شد دستورالعمل دوره ی جدید طرح مذکور موارد مطروحه بازنگری قرار گیرد.

دفعات مشاهده: 316 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر