تشییع شهید مدافع سلامت واستاد پزشکی و اخلاق

| تاریخ ارسال: 1399/7/19 |
تشییع شهید مدافع سلامت واستاد پزشکی و اخلاق
آیین تشییع شهید مدافع سلامت،  استاد دکتر ولی الله حسنی در مجتمع بیمارستانی حضرت رسول اکرم(ص)، امروز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و با حضور خانواده و جمعی از همکاران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ در این مراسم که با حضور رئیس، معاونان دانشگاه و جمعی از همکاران و شاگردان شهید از دانشگاه های استان تهران برگزار شد؛ دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران، با تسلیت شهادت یکی دیگر از اعضا دلسوز و خدوم کادر درمانی دانشگاه، از خدمات خالصانه آنان تقدیر کرد و افزود نیروی انسانی متخصص و دلسوز سرمایه گرانبهای این کشور است که متاسفانه با افزایش آمار مبتلایان به کووید ۱۹ بیش از پیش در خطر قرار گرفته اند.
در پایان مراسم، پیکر استاد اخلاق دکتر ولی الله حسنی، با بدرقه دوستان قدیمی و شاگران و همکاران مجتمع بیمارستانی حضرت رسول اکرم(ص)، به سوی خانه ابدی رفت.

دفعات مشاهده: 574 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر