پیام تسلیت مسئول نهاد دانشگاه در پی شهادت دکتر ولی الله حسنی

| تاریخ ارسال: 1399/7/19 |
پیام تسلیت مسئول نهاد دانشگاه در پی شهادت دکتر ولی الله حسنی مسئول نهاد دانشگاه در پیامی شهادت دکتر ولی الله حسنی را تسلیت گفت.
به نقل از روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه؛ متن پیام به شرح زیر است:

ضایعه فقدان استاد مبّرز دانشگاه دکتر ولی الله حسنی؛ شهید مدافع سلامت، برای نظام سلامت و خانواده بزرگ دانشگاه، ناگوار و تأثر برانگیز است. توانمندی علمی و تخصصی، حسن معاشرت، اخلاق مداری و تربیت شاگردان بسیار از برجستگی های ایشان به شمار می رفت.
از درگاه خداوند متعال برای آن استاد فقید و  سایر شهدای مدافع سلامت ، علوّ درجات و برای همه مجاهدان این عرصه، تداوم سلامت و حُسن عاقبت مسئلت داریم.
بی شک عظمت و ارزش فداکاری‌ مدافعان سلامت، علاوه بر برخورداری از اجر و ثواب الهی، در ذهن ملّت بزرگ ایران نیز برجسته خواهد ماند.

دکتر محمود عیسوی

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

دفعات مشاهده: 595 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر