| تاریخ ارسال: 1399/7/19 |
پیام تسلیت معاون آموزشی وزارت بهداشت در پی در گذشت آقای دکتر حسنی استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران دکتر علی اکبر حقدوست معاون آموزشی وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی در پی درگذشت آقای دکتر حسنی استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران پیام تسلیتی صادر کردند.

به نقل از روابط عمومی معاونت آموزشی متن پیام به این شرح است:
در این روزهای همه‌گیری کرونا، اندوه جان‌باختن روزانه ده‌ها تن از هموطنان گرامی از یکسو، و غم جانکاه شهادت تعدادی از همکاران عزیز مدافع سلامت از سوی دیگر، بر سینه‌هایمان سنگینی می کند. مجاهدت‌های شبانه‌روزی همکاران عزیزم در خط مقدم درمان و مقابله با کرونا، هر روز صحنه‌های زیبایی از ایثار و از خودگذشتگی را به تصویر می‌کشد که در صفحات تاریخ جاودانه خواهد‌ماند. نقطه اوج ایثار این عزیزان، شهادت در راه حفظ جان مردم و تضمین سلامت آنهاست. در این میان، درگذشت شهادت‌گونه استاد اخلاق و ادب، جناب آقای دکتر حسنی، استاد بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی ایران، که خدمات شایانی را هم در کسوت استادی و هم در مسئولیت‌های مختلف در معاونت آموزشی وزارت و دانشگاه به جامعه دانشگاهی ارائه کردند، مایه تاسف و تاثر شد. ایشان از چهره های برتر دانشگاهی و استادی نمونه و متخلق به اخلاق نیکو بودند که فقدانشان سلمه‌ای بزرگ در جامعه دانشگاهی است و تا مدت‌ها، جای خالی ایشان احساس خواهد‌ شد. یاد این استاد فرهیخته، تمامی شهدای مدافع سلامت و همه کسانی که منشاء خدمات فراوان در آموزش پزشکی و حوزه سلامت و درمان بوده‌اند و اکنون در میان ما نیستند را گرامی می‌دارم و برای ایشان علو درجات آرزو می‌کنم.

دکتر علی‌اکبر حق‌دوست
                                                        معاون آموزشی

دفعات مشاهده: 1211 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر