امضای تفاهم نامه همکاری مشترک دانشگاه علوم پزشکی ایران و علامه طباطبایی

| تاریخ ارسال: 1399/7/20 |
امضای تفاهم نامه همکاری مشترک دانشگاه علوم پزشکی ایران و علامه طباطبایی   دانشگاه علوم پزشکی ایران و علامه طباطبایی ، تفاهم نامه همکاری مشترک را به صورت وبیناری امضاء کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در وبینار روز یکشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۹ ، تفاهم نامه همکاری مشترک دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه علامه طباطبایی در حوزه های آموزشی ، پژوهشی و فناوری امضاء شد.

دکتر  کوهپایه زاده در این جلسه عنوان کرد : ما به عنوان دانشگاه  در بسیاری از زمینه ها به تنهایی نمی توانیم در حوزه  پاسخگویی اجتماعی ایفای نقش نماییم؛ لذا در مباحث سلامت محور مبتنی بر روابط اجتماعی نیازمند همکاری و تعامل با سایر دانشگاهها هستیم.

دکتر کوهپایه زاده بیان کرد: دانشگاه علامه طباطبایی سرآمد دانشگاه‌ها در حوزه علوم انسانی می باشد و ما تمایل داریم با ایشان همکاری نماییم.

وی با اشاره به جایگاه علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و ظرفیت های موجود اظهار کرد: با توجه به وجود پارک علم و فناوری ، مراکز رشد و شتابدهنده،  مرکز کوهورت سلامت و‌توانمندی اساتیدو پژوهشگران، آمادگی داریم تا  علاوه بر حوزه های آموزش و پژوهش ؛ خدمات مبتنی بر نیاز جامعه را ارائه نماییم و با همکاری دانشگاه علامه طباطبایی بتوانیم به هم افزایی بهتر در سطح ملی دست یابیم.

وی اظهار کرد: با توجه به برنامه استراتژیک دانشگاه و تحقق دانشگاه نسل سوم و‌ چهارم؛ توسعه آموزش های مجازی ، انجام پروژه های مشترک و تبلور فعالیت های فناورانه مد نظر است.

دکتر کوهپایه زاده با بیان اینکه بهره گیری از تجارب طرفین می تواند منشأ اثر باشد ، ابراز داشت: امیدوارم هر چه سریعتر بستر همکاری هر دو دانشگاه فراهم شود تا بتوانیم در مسیر رشد و بهره وری کشور گام برداریم.

سپس رئیس دانشگاه علامه طباطبایی ضمن ابراز خرسندی از این تعامل اظهار داشت: علوم مختلف در کنار هم می توانند به سمت تعالی پیش روند.

دکتر سلیمی تصریح کرد: زمینه های متفاوت بین رشته ای برای توسعه همکاری مشترک وجود دارد، لذا ما هم نیازمند مطالعات سایر دانشگاهها به ویژه در حوزه پزشکی هستیم.
وی با اشاره به انجام اولین پروژه مشترک دانشگاه علامه طباطبایی و دانشگاه علوم پزشکی ایران در حوزه علوم شناختی گفت: ما این آمادگی داریم تا دوره های آموزشی کوتاه مدت را در زمینه های مختلف نظیر حقوق پزشکی، اقتصاد پزشکی ، مدیریت مالی و آینده پژوهی برگزار کنیم و در حوزه های پژوهشی و فناوری هم با دانشگاه ایران، پروژه های مشترک ارائه نماییم .

دکتر حسین سلیمی به حضور مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان قوی در دانشگاه علامه طباطبایی اشاره داشت و خواستار همکاری جدی تر و نزدیک تر با دانشگاه علوم پزشکی ایران شد.

در ادامه دکتر حاج آقا عیسوی؛ استاد اقتصاد دانشگاه علامه و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایران بیان کرد: یکی از خلأ های موجود در آموزش عالی، عدم توجه به ظرفیت‌های داخل کشور می باشد.

دکتر عیسوی گفت : تعاملات سازنده دانشگاه ها با یکدیگر می تواند کمک موثری در مسیر رشد و تعالی باشد.
وی استفاده از توانمندی های  متخصصین امور اجتماعی و اقتصادی را در  راستای ارتقای نظام سلامت موثر دانست و افزود: با توجه به ظرفیت دو دانشگاه، زمینه های همکاری فراوانی در جهت برداشتن گام های علمی وجود دارد.

در پایان مقرر شد به منظور پیگیری مفاد تفاهم نامه و اجرای اولویت های تعیین شده؛ کمیته علمی با حضور نمایندگان دو دانشگاه تشکیل شود .
همچنین تفاهم نامه همکاری مشترک به صورت نمادین توسط روسای دو دانشگاه امضاء شد .

شایان ذکر است با توجه به شرایط موجود، جلسه به صورت وبینار برگزار شد .
تهیه خبر: ره نورد

دفعات مشاهده: 360 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر