اتاق فکر دانشگاه، جایی برای طرح و حل مشکلات

| تاریخ ارسال: 1399/7/20 |
اتاق فکر دانشگاه، جایی برای طرح و حل مشکلات راه اندازی بسترshare point  برای اتاق فکر، راه اندازی داشبورد مدیریتی کووید ۱۹ و طرح پژوهشی با موضوع فرهنگ سازمانی، در جلسه شورای اتاق فکر دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر کوهپایه زاده، رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران یکشنبه ۲۰ مهرماه، در ابتدای جلسه شورای اتاق فکر دانشگاه، با گرامیداشت یاد شهید مدافع سلامت، دکتر ولی الله حسنی، متخصص بیهوشی مجتمع بیمارستانی رسول اکرم ص گفت: اتاق فکر دانشگاه باید مرکز طرح و بررسی مشکلات دانشگاه باشد و به ویژه واحد هایی که درگیر کار و فعالیت اجرایی هستند از فرصت اتاق فکر استفاده کنند.
اولین موضوعی که در جلسه مطرح شد و اعضا هر یک نظر خود را مطرح کردند، راه اندازی سامانهshare point  بود. share point بستری تحت وب است، با قابلیت های مدیریت محتوا و مستندات، مدیریت ارتباطات سازمانی، ایجاد سایت و تولید و نمایش داشبوردهای مدیریتی، که دارای محیطی با قابلیت توسعه و سفارشی نمودن است. این بستر با استفاده از مجموعه ای از ابزارهای مختلف به شما این امکان را میدهد تا بتوانید ارتباطات موجود در سازمان خود را به صورت الکترونیکی مدیریت نمایید.
حالا اتاق فکر دانشگاه در نظر دارد با استفاده از این بستر ارتباط موثر و سازنده تری با اتاق های فکر معاونت ها، دانشکده ها، مراکز درمانی و ... داشته باشد. در این جلسه مقرر شد در اسرع وقت و در فاز اول، اتاق فکر معاونتهای دانشگاه در بستر share point به هم متصل شوند.
موضوع بعدی راه اندازی داشبورد مدیریتی کووید ۱۹ بود که هدف از آن پایش شاخص های کلیدی عملکرد با موضوع مدیریت بیماری کووید ۱۹ در هر یک از واحد های تابعه دانشگاه است. منظور از این کار فراهم کردن زمینه بررسی یکپارچه همه داده ها و در دسترس بودن اطلاعات مهم، برای مدیریت مناسب و مداخله به جا در مواقع لازم است.
کنترل تعداد اقلام داروهای مصرفی بیماران در مراکز درمانی و ایجاد هماهنگی لازم در مراکز درمانی برای پیروی از استانداردهای درمانی موضوعی بود که به عنوان نمونه در این جلسه مطرح شد.
در پایان جلسه هم، طرحی پژوهشی با عنوان « بررسی مشکلات فرهنگ سازمانی» مطرح شد که اعضا جلسه ضمن تاکید بر ضرورت انجام مطالعه و ریشه یابی مشکلات و فرهنگ سازمانی، خواستار سرعت بخشیدن به روند انجام مراحل مختلف مطالعاتی آن شدند.
گفتنی است اتاق فکر دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان جایگاهی برای تفکر و تحلیل، سیاست‌سازی، خلاقیت و گفتمان‌‌سازی؛ در پی نهادینه کردن استفاده از خرد جمعی است.

دفعات مشاهده: 1609 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر