• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

برگزاری ششمین جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان در فرمانداری رباط کریم

| تاریخ ارسال: 1399/7/20 |
 با حضوردکتر نظام ملکشاهی؛ فرماندار رباط کریم، ششمین جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان برگزار شد.
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، ششمین جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان ، عصرروز شنبه۱۹مهر۹۹، با حضور فرماندار، مدیر شبکه بهداشت و درمان، مدیران و نمایندگان ادارات عضو ستاد در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان برگزار شد.

دراین جلسه دکتر ملکشاهی با توجه به وجود  شیوع ویروس کرونا، نظارت ویژه و دقیق دستگاه های متولی را جهت پیشگیری و انتقال این ویروس را خواهان شد و ادامه داد: اتاق اصناف جهت عملیاتی نمودن دستورالعمل های بهداشتی با همکاری روسای اتحادیه های صنفی و با همکاری اداره اماکن نیروی انتظامی شهرستان نسبت به رصد بازار و مراکز خرید و فروش به صورت مستمر اقدام نمایند.
مقام عالی دولت در شهرستان رباط کریم با اشاره به کثرت درخواست های مردمی جهت دفن اموات مبتلا به کووید
۱۹ در آستان امامزاده عماد الدین (ع) افزود: دفن اموات در بقاع متبرکه و اماکن مذهبی، جز امامزاده عماد الدین (ع) با رعایت آیین نامه های بهداشتی ابلاغی و نظارت نمایندگان شبکه بهداشت و درمان شهرستان بلامانع است.
 درادامه دکترفخرالسادات امامی؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم نیز ضمن ارائه گزارش تجمیعی آخرین اقدامات کنترلی، انتظارات شبکه و بخش سلامت را تشریح کرد.
سپس هریک از مدیران ضمن ارائه گزارش عملکرد مقتضی چالشهای احتمالی پیش رو را مطرح نمودند.
درپایان پس از گفتگو و تبادل نظر،  مصوباتی نیز جهت اجرا به ادارات ابلاغ شد.

دفعات مشاهده: 156 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر