برگزاری آزمون جامع دانشجویان دکترای تخصصی پرستاری ورودی مهر ۹۷

| تاریخ ارسال: 1399/7/21 |
برگزاری آزمون جامع دانشجویان دکترای تخصصی پرستاری ورودی مهر ۹۷
آزمون جامع دانشجویان دکترای تخصصی پرستاری ورودی مهر ۹۷، دوشنبه ۲۱ مهرماه سال جاری در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی؛ آزمون جامع دانشجویان دوره دکتری تخصصی (PhD) پرستاری ورودی مهر ۹۷ در بخش کتبی با حضور دکتر پیروی؛ رئیس دانشکده، دکتر صالحی؛ معاون آموزشی و دکتر امینی؛ مدیر تحصیلات تکمیلی دانشکده دوشنبه ۲۱ مهرماه با رعایت پروتکل های بهداشتی و حفظ فاصله گذاری اجتماعی برگزار شد.
همچنین آزمون شفاهی روز سه شنبه ۲۲ مهرماه با حضور ناظر خارج از دانشگاه دکتر دهقان نیری؛ عضو هیات علمی دانشکده پرستاری و مامایی تهران برگزار می شود.

دفعات مشاهده: 118 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر