برگزاری نشست کارشناسان برنامه سلامت میانسالان معاونت های بهداشت دانشگاه های استان تهران

| تاریخ ارسال: 1399/7/21 |
نشست کارشناسان برنامه سلامت میانسالان معاونت های بهداشت دانشگاه های استان تهران  و رئیس اداره همکاری های برون بخش شهرداری تهران برگزار شد.

به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشت؛ در راستای برگزاری بهینه هفته ملی سلامت بانوان ایران(۲۴ لغایت ۳۰ مهرماه جاری) جلسه ای روز یکشنبه مورخ ۲۰ مهرماه با شرکت کارشناسان برنامه سلامت میانسالان معاونت بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی در محل معاونت بهداشت دانشگاه ایران برگزار شد.
در این جلسه که با حضور رئیس اداره همکاری های برون بخش سلامت شهرداری تهران برگزار شد، هر یک از اعضای حاضر در جلسه فعالیت‌ها، نقطه نظرات، انتظارات و پیشنهادهای مربوط به همکاری های برون بخشی در حیطه فعالیت خود را بیان  نمودند.
سپس در خصوص شعار (سلامت زنان در دوره کرونا) و روز شمار هفته ملی سلامت بانوان ایران(سبا) و اقدامات مورد نظر در هفته مذکور به بحث و تبادل نظر پرداختند.
استفاده از پتانسیل شهرداری تهران در خصوص برگزاری آموزش های عمومی و انتشار مطالب و کلیپ‌های آموزشی در فضای مجازی، همچنین استفاده از توان علمی اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاههای استان تهران از نکات قابل توجه در این نشست بود.

دفعات مشاهده: 126 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر