گشت شبانه و برخورد با مراکز عرضه کننده قلیان در محدوده منطقه ۲۱ تهرانسر

| تاریخ ارسال: 1399/7/21 |
گشت شبانه و برخورد با مراکز عرضه کننده قلیان در محدوده منطقه ۲۱ تهرانسر
گشت مشترک شبانه همکاران پرتلاش بهداشت محیط مرکز بهداشت غرب و و اماکن پایگاه پنجم، جهت برخورد با مراکز عرضه کننده قلیان انجام شد.
  به نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت غرب؛ با عنایت بر اهتمام و رسالت این مرکز در حفظ و ارتقاء سلامت جامعه و با توجه به ابلاغ محدودیت های کرونایی و ضرورت تعطیلی و عدم فعالیت قهوه خانه ها  در مصوبات ستاد ملی کرونا ، درگشت  شبانه یکشنبه بیستم مهرماه، کارشناسان بهداشت محیط این مرکز در معیت نماینده اماکن پایگاه پنجم ، به ۱۶ واحد عرضه کننده قلیان مراجعه نمودند .
در این بازدید ( ۷ ) واحد بسته و غیر فعال بوده، ( ۳ ) واحد پلمپ شده( ۱۱ ) کیلوگرم توتون و تنباکو فاقد تاریخ مصرف معتبر، معدوم شدند و (۶) واحد دارای فعالیت مخفیانه عرضه قلیان بودند. پرونده های مرتبط جهت دریافت حکم ورود به مراجع قضایی ذیصلاح ارجاع خواهد شد.

دفعات مشاهده: 36 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر