افتتاحیه سومین دوره مسابقات کشوری علوم اعصاب شناختی

| تاریخ ارسال: 1399/7/24 |
افتتاحیه سومین دوره مسابقات کشوری علوم اعصاب شناختی افتتاحیه سومین دوره مسابقات کشوری علوم اعصاب شناختی به صورت آنلاین برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد تقی جغتایی؛ رئیس انجمن اعصاب و علوم شناختی ایران و رییس دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران، اظهار کرد: امسال استقبال بسیار خوبی از این مسابقات شده و بیش از چهارصد دانشجو از دانشگاه‌های سراسر کشور از رشته های پزشکی، زیست شناسی، مهندسی و روانشناسی در این مسابقه شرکت کرده اند.
وی با بیان اینکه مسابقات با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی وابسته به معاونت علمی و فناوری ریاست و همین طور انجمن علوم اعصاب ایران برگزار می شود، افزود: هدف از برگزاری این مسابقات، آشنایی دانشجویان رشته های مختلف با علوم اعصاب به منظور تعریف پروژه های کاربردی است.
دکتر جغتایی با اشاره به فرآیند یکساله این مسابقه، گفت: در ابتدا شرکت کنندگان یک الی دو ماه آموزش های مختلف در زمینه علوم اعصاب شناختی را دریافت می کنند و بعد از اینکه با مبانی این رشته آشنا شدند در مرحله بعد به صورت گروهی در رشته های مختلف پروپوزال طراحی می کنند.
وی افزود: بعد از ارزیابی، پروپوزال های برتر از سوی ستاد علوم فناوری شناختی حمایت شده و دانشجویان، این پروپوزالها را به عنوان پروژه های تحقیقاتی، انجام می دهند و نتایج آن بعداً منتشر می شود.
خبر همتی

دفعات مشاهده: 306 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر