لوح دوستدار کودک به بیمارستان حضرت علی اصغر اهدا شد

| تاریخ ارسال: 1399/7/27 |
لوح دوستدار کودک به بیمارستان حضرت علی اصغر اهدا شد
بیمارستان حضرت علی اصغر (ع) در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایران بر اساس ارزیابی های انجام شده در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  به جمع بیمارستان های دوستدار کودک پیوست.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، چهارشنبه بیست و سوم مهر ۱۳۹۹ در حاشیه مراسم افتتاحیه مرکز جامع تخصصی رشد و تکامل بیمارستان حضرت علی اصغر (ع)، لوح دوستدار کودک به این مرکز درمانی اهدا شد.
فریبا فلاح زاده؛ کارشناس شیر مادر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، در این باره گفت: اعتقاد به برنامه  شیر مادر، گام نهادن تمام اعضای مرکز در این مسیر و ارائه آموزش های مرتبط و عدم تبلیغ شیر مصنوعی از جمله شاخص های مورد نظر برای اهدای لوح دوستدار کودک به یک مرکز درمانی است.
وی با بیان اینکه در مراکز دوستدار کودک، مادر و فرزندش تحت هیچ شرایطی از هم جدا نمی شوند، افزود: به هیچ عنوان هیچ خللی در بحث تغذیه کودک با شیر مادر نباید رخ بدهد و  تجهیزات لازم برای حمایت از این مسئله مثل پمپ شیر دوش مادر و یخچال باید فراهم باشد.
فلاح زاده گفت: در بیمارستان حضرت علی اصفر (ع)  اتاق بسیار مناسب با امکانات اولیه رفاهی لازم به تازگی افتتاح شده تا مادران بتوانند در آرامش کامل به فرزندانشان شیر بدهند. بنابراین مادرانی که از شهرهای دیگر برای درمان فرزندشان به این مرکز می آیند از این جهت مشکلی ندارند.
وی افزود: در مراکز دوستدار کودک بعد از اینکه کودک ترخیص شد، مادر و فرزندش از حمایت های بعدی برخوردار هستند. اتاق مشاوره شیردهی به همین منظور در بیمارستان حضرت علی اصغر راه اندازی شده است.
این کارشناس شیر مادر با اشاره به فعالیت مرکز تخصصی شیردهی برای آموزش رزیدنتها در بیمارستان حضرت علی اصغر (ع)، گفت: متخصصان و رزیدنت‌ها در برنامه تغذیه با شیر مادر باید حضور فعال داشته باشند و انتظار داریم بعد از دریافت آموزش ها و فارغ التحصیلی به عنوان حامیان این برنامه مهم گام بردارند.
فلاح زاده در ادامه با اشاره به اهمیت شیردهی تا پایان دو سالگی کودک، خاطر نشان کرد: برای خانواده ها باید مهم باشد که وفتی برای دریافت خدمات درمانی به یک بیمارستان مراجعه می کنند، ساختار بیمارستان و رفتار پزشک معالج در جهت حمایت از تغذیه با شیر مادر باشد.
وی افزود: این موضوع در بیمارستان هایی که فقط به کودکان خدمات ارائه می دهند، از اهمیت بیشتری نیز برخوردار است، مثلا پزشک باید دارویی را تجویز ‌کند تا خللی در بحث شیردهی مادر ایجاد نکند و یا به راحتی از شیر مادر نگذرد و سراغ شیر مصنوعی برود.
بنابر این گزارش از پنجاه و هفت بیمارستان فعال در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایران تنها حدود ده بیمارستان لوح دوستدار کودک را دریافت نکرده اند و قرار داشتن اسامی بیمارستان های تک تخصصی در جمع دوستداران کودک از ویژگی های منحصربفرد این دانشگاه است.

خبر: دزفولی

دفعات مشاهده: 320 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر