معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد: افزایش دوبرابری آزمایش های تشخیصی برای نزدیکان بیماران کرونایی

| تاریخ ارسال: 1399/7/29 |
افزایش دوبرابری آزمایش های تشخیصی برای نزدیکان بیماران کرونایی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران از افزایش دوبرابری آزمایش های تشخیصی برای افراد نزدیک به بیماران کرونایی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر بابک عشرتی؛ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: پیش از این با اعلام جواب مثبت آزمایش فرد مبتلا به کوید۱۹، به طور متوسط فقط برای سه نفر از اعضای خانواده او آزمایش انجام می شد اما از چهارشنبه سی ام آبان ماه ۱۳۹۹ این تعداد به شش نفر افزایش می یابد.
وی افزود: افراد اضافه شده برای انجام آزمایش از بین دوستان و همکاران بیمار انتخاب می شوند؛ یعنی بیمار علاوه بر اعضای خانواده خود، افرادی را که بیشترین تماس در روز های گذشته با او داشته اند، معرفی می کند.
دکتر عشرتی یادآور شد: اگر بیمار زود شناسایی و به مرکز درمانی برسد، به درمان ها پاسخ بهتری می دهد و ما کمتر شاهد مریض های بدحال خواهیم بود و آمار مرگ هم کاهش پیدا می کند.
وی همچنین با بیان اینکه پیگیری وضعیت بیمار از اهمیت ویژه ای برخوردار است، افزود: با توجه به شرایط فعلی، باید اطمینان پیدا کنیم که بیمار حتما در ایام قرنطینه، دستورالعمل های بهداشتی و دوری از دیگران را رعایت می کند.

خبر: دزفولی

دفعات مشاهده: 531 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر