این میوه منبع اصلی ویتامین C است

| تاریخ ارسال: 1399/7/29 |
این میوه منبع اصلی ویتامین C است
متخصص تغذیه با بیان اینکه باید روزانه ۶۷۵ میلی گرم ویتامین C مصرف کنیم، گفت: لیموترش منبع بسیار خوبی از ویتامین C است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، فرزاد شید فر؛ متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس درباره «خواص لیمو ترش»، اظهار کرد: لیمو ترش حاوی ویتامین C  است و در سلامت و ترمیم بافتها، جلوگیری از خونریزی عروق و استحکام مو نقش زیادی دارد.
وی ادامه داد: همچنین برای مقاومت بدن مقابل عفونت‌ها باید این ویتامین را از غذا دریافت کنیم و یکی از منابع، ویتامین C مرکبات است.
این متخصص تغذیه با تأکید بر اینکه لیموترش منبع بسیار خوبی از ویتامینC  است، افزود: باید روزانه  ۶۷۵ میلی گرم ویتامین C مصرف کنیم؛ به این دلیل که این ویتامین در بدن سنتزی ندارد و باید این ویتامین را از لیموترش، مرکباتی مانند پرتغال، سبزیجات، گریپ فروت و توت فرنگی تامین کرد.

دفعات مشاهده: 365 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر