به بهانه روز جهانی پوکی استخوان تشخیص سریع به درمان پوکی استخوان کمک می کند

| تاریخ ارسال: 1399/7/29 |
تشخیص سریع به درمان پوکی استخوان کمک می کند
کارشناسان بر این باورند، پوکی استخوان علاوه ایجاد عوارض جسمی برای فرد بیمار هزینه های اقتصادی و اجتماعی فراوانی را بر جامعه تحمیل کرده و تشخیص سریع می تواند به درمان آن کمک می کند.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، دکتر مهری محمدی؛ کارشناس مسئول تجویز و مصرف منطقی دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران، با اشاره به فرارسیدن بیست و نهم مهر ماه روز جهانی پوکی استخوان، گفت: شکستگی های ناشی از پوکی استخوان تأثیر مخربی بر زندگی میلیون ها انسان در سراسر جهان دارد و منجر به هزینه های عظیم اقتصادی - اجتماعی برای جامعه و سیستم های مراقبت های بهداشتی می شود.
وی افزود: پوکی استخوان منجر به شکستگی و ناتوانی شدید می شود، درحالی که می توان برای تشخیص زود هنگام و درمان به موقع و موثر اقدام کرد.
دکتر محمدی گفت: در سنین بالای ۵۰ سال معمولاً یک یا چند عامل خطرساز برای پوکی استخوان وجود دارد، بنابراین لازم است باید با مراجعه به پزشک، وضعیت سلامت استخوان های فرد بررسی شوند. در این شرایط ممکن است ایجاد تغییرات در سبک و شیوه زندگی لازم باشد و برای افرادی که در معرض خطر هستند، داروهایی نیز تجویز شود.
وی در پایان به چند توصیه کاربردی و مهم برای حفظ سلامت استخوانها از جمله گنجاندن ورزش در برنامه های روزمره، ارزیابی های ادواری سلامت، رعایت الگوی سالم تغذیه ای و در صورت لزوم استفاده از مکمل های ویتامین D و پرهیز از عادات نادرست مانند مصرف دخانیات اشاره کرد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیلک کنید.

دفعات مشاهده: 492 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر