تقدیر و تشکر رییس دانشگاه از تلاشها و زحمات دکتر غلامرضا بیاضیان

| تاریخ ارسال: 1399/7/30 |
تقدیر و تشکر رییس دانشگاه از تلاشها و زحمات دکتر غلامرضا بیاضیان
دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه از تلاشها و خدمات دکتر غلامرضا بیاضیا  در زمان تصدی مدیریت عامل مرکز آموزشی درمانی حضرت علی اصغر(ع) تقدیر کرد.
به گزاش روابط عمومی دانشگاه؛ متن تقدیر به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر غلامرضا بیاضیان
عضو محترم هیات علمی دانشگاه

با سلام و احترام
        بی شک آنچه در عرصه حیات اجتماعی انسان ها موجب دوام و ماندگاری می شود همانا انجام صادقانه و توأم با خلوص نیت وظایف افراد در قبال تمامی مسئولیت های الهی، اخلاقی، حرفه ای و انسانی آنان به منظور خدمت خدا پسندانه به مردم و کمک به رشد و شکوفایی سلامت، سعادت و خوشبختی همگان از طریق زمینه سازی در جهت تبلور اعتلا و بالندگی همه جانبه استعدادهای الهی نیک و سازنده و توانمندی های پیدا و نهان آنان است.
        ضمن موافقت با درخواست استعفای جنابعالی، به پاس خدمات ارزشمندتان در زمان تصدی مدیریت عامل مرکز آموزشی درمانی حضرت علی اصغر(ع)، برخود لازم می‌دانم تشکر و قدردانی صمیمانه خود را ابراز نموده و توفیق روزافزون شما را در خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی و نقش‌آفرینی در روند توسعه و تعالی فعالیت‌های دانشگاهی از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

دکتر جلیل کوهپایه زاده

رییس دانشگاه

دفعات مشاهده: 713 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر