پیام تبریک مسئول نهاد دانشگاه به دانشجویان برگزیده دوره های تخصص و فوق تخصص

| تاریخ ارسال: 1399/7/30 |
پیام تبریک مسئول نهاد دانشگاه به دانشجویان برگزیده دوره های تخصص و فوق تخصص

به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد؛  در پی قبول شدن تعدادی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران در دوره های تخصص و فوق تخصص ، مسئول نهاد دانشگاه ضمن تقدیر از تلاش این دانشجویان ، پیام تبریکی به شرح ذیل صادر کرد .
متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

" قبولی جمعی از دانشجویان پزشکی دانشگاه در دوره های تخصص و فوق تخصص که در درجه ی اول نتیجه همت ، اراده و تلاش این عزیزان است موجب مسرت و تقویت فضای امید در دانشگاه است . خوشبختانه پیشرفت های چشمگیر علوم پزشکی در کشور که ناشی از خود اتکایی و برخورداری از توان بالای علمی است، به استحکام ساخت درونی در حوزه نظام سلامت انجامیده و از اینرو در شرایط سخت تحریم ، توان ایستادگی و مقاومت بیشتری دارد و آسیب های کمتری را متحمل می شود این توانمندی علمی و عملی برای جوانان و نسل کنونی نیز شوق آفرین و امید بخش است.
بی شک حضور جوانان با انگیزه و مؤمن به آرمان های بلند کشور در عرصه های گوناگون ، تضمین کننده آینده روشن و پر افتخار برای نظام اسلامی است.
ضمن عرض تبریک و خداقوت به پذیرفته شدگان، اساتید زحمتکش و مسئولین دانشگاه ، از عزیزانی که در کنار درس و کار عملی ، با حضور و مشارکت خود در  رونق فعالیت های فرهنگی دانشگاه سهیم بودند و بخشی از وقت خود را صرف ترویج معارف دینی در هیئت های دانشجویی نمودند تقدیر و تشکر می نمایم.

دکتر محمود عیسوی
                                             سی ام مهرماه ۹۹

دفعات مشاهده: 501 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر