پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش

| تاریخ ارسال: 1399/8/3 |
پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش
دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه به مناسبت هفته ملی تربیت بدنی و  ورزش تبریکی صادر کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن پیام به شرح زیر است:

ورزش یکی از اصلی‌ترین مولفه‌های ایجاد شور و نشاط و شادابی در جامعه است که با نهادینه کردن آن در بین عموم مردم، می‌توان به سمت قله‌های موفقیت در تمام زمینه‌ها پیش رفت.
هفته تربیت بدنی و ورزش فرصت مغتنمی است به منظور آشنایی جامعه با اهمیت و اثرات کاربردی ورزش در زندگی فردی و اجتماعی، اشاعه و توسعه و ترویج ورزش در خانه و خانواده و هدایت و ارشاد جامعه به افزایش فعالیت های بدنی.
بدون شک تلاش‌های دست اندر کاران ٬ مسئولان و ورزشکاران دانشگاه باعث خواهد شد تا دراین عرصه شاهد رشد و شکوفایی و ایجاد انگیزه و نشاط در بین کارکنان، استادان و دانشجویان عزیز٬ در نهایت شاهد سلامتی جسم و افتخار آفرینی در ورزش دانشگاه باشیم.
اینجانب هفته تربیت بدنی را به تمامی دست اندرکاران امر تربیت بدنی و ورزشی، مربیان ورزشکاران، داوران، پیشکسوتان، خانواده دانشگاه علوم پزشکی ایران تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال توفیق روز افزون جامعه ورزش کشور را مسئلت می نمایم.

دفعات مشاهده: 195 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر