فعالیت جسمانی مستمر یکی از راه های تقویت سیستم ایمنی

| تاریخ ارسال: 1399/8/3 |
فعالیت جسمانی مستمر یکی از راه های تقویت سیستم ایمنی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران، در حاشیه برنامه آنلاین ورزش صبحگاهی، که امروز ۳ آبان به مناسبت هفته تربیت بدنی برگزار شد؛ در گفتگویی، بر اهمیت انجام فعالیت های ورزشی مستمر و حفظ آمادگی جسمانی، بویژه در شرایط کنونی شیوع ویروس کرونا، تاکید کرد و افزود: ورزش مستمر می تواند موجب کاهش استرس و تقویت سیستم ایمنی شود.
دکتر کوهپایه زاده گفت: مدیران و کارکنان دانشگاه وظیفه دارند، به عنوان متولیان سلامت جامعه، با نگاه سلامت محور، فعالیت های ورزشی را جزو برنامه های روزمره قرار دهند و این فرهنگ را به اعضا خانواده و جامعه منتقل نمایند.
وی با اشاره به نتایج فعالیت های پژوهشی مبنی بر وجود مشکلات جدی ناشی از فقر حرکتی در میان کارکنان، اساتید و دانشجویان تصریح کرد، بی توجهی به این موضوع تاثیرات منفی در سلامت خواهد داشت و عوارض ابتلا به بیماری های شایع از جمله کووید ۱۹را بیشتر خواهد کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در ادامه اظهار داشت: برای نشان دادن اهمیت ورزش و اینکه انجام فعالیت های فیزیکی نیاز به محیط خاصی ندارد؛ مقرر شد مدیریت تربیت بدنی دانشگاه، یک فیلم ۳۰ دقیقه ای برای آموزش حرکات ورزشی مناسب برای انجام در محیط کار تهیه و در سایت دانشگاه بارگذاری کند. ضمنا گروه آموزشی پزشکی ورزشی دانشگاه نیز ماموریت دارد برای همکارانی که دارای مشکلات فیزیکی شایع از جمله کمر درد و زانو درد هستند، فیلم های آموزشی متناسب تهیه و در سایت دانشگاه قرار دهد.
دکتر کوهپایه زاده در پایان از پیش بینی مشوق هایی چون پاداش، مرخصی تشویقی و... به منظور ترویج فرهنگ ورزش، برای کارکنانی که با انجام فعالیت های ورزشی، به حفظ سلامت جسمانی و متناسب کردن وزن خود اهتمام دارند، خبر داد.
گفتنی است همه ساله از ۲۶ مهر تا دوم آبان هفته تربیت بدنی و ورزش است که امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا برنامه های ورزشی به مناسبت این هفته، به صورت مجازی برگزار شد.

خبر: مجید نظامی
عکس: مجید گرامی، روابط عمومی معاونت دانشجویی

دفعات مشاهده: 891 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   1 نظر

نظر ارسال شده توسط admin در تاریخ 1399/8/4