جشنواره اتا؛ اشتراک گذاری تجربیات ارزشمند در تحقق پاسخگویی اجتماعی

| تاریخ ارسال: 1399/8/5 |
جشنواره اتا؛ اشتراک گذاری تجربیات ارزشمند در تحقق پاسخگویی اجتماعی
تجربیات ارزشمند الگوهای علمی و اخلاقی از جمله مدافعان سلامت برای تحقق پاسخگویی و مسئولیت پذیری اجتماعی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در جشنواره «اتا» به اشتراک گذاشته می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر بیتا مهروی؛ دبیر اجرایی جشنواره اتا، گفت: دانشگاه به عنوان مرجع تربیت و تعلیم دانشجویان که سرمایه های گرانبها و آینده ساز کشور هستند، در کنار وظایف گوناگونی از جمله آموزش، پژوهش، فناوری و درمان؛ تلاش می کنند دغدغه مندی، پاسخگویی و مسئولیت پذیری اجتماعی را در اهداف خود بگنجانند.
وی تأکید کرد: ما در زمینه پاسخگویی و مسئولیت پذیری اجتماعی، دانشجویان بسیاری با تجربیات ارزشمند داریم که می توانند آن را در اختیار دیگران قرار بدهند و حس نشاط و لذتی را که از انجام این کار دارند، با دیگران به اشتراک بگذارند.
دکتر مهروی افزود: طبیعتا از این دست افراد در جامعه کم نیستند و به طور مشخص هم اکنون کسانی مثل مدافعان سلامت افرادی هستند که هر کدام مسئولیت پذیری و پاسخگویی اجتماعی را به نحو احسن انجام می دهند و در این مسیر تا اهدای جان عزیز خود این را به اثبات رسانده اند. این افراد می توانند الگوهای خیلی خوبی برای دانشجویان باشند. بنا براین نگاه ویژه به دانشگاه و رویکرد و کارکرد اجتماعی آن وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران جشنواره اتا را هفتم آبان در سالن همایش های رازی برگزار می کنند.
وی گفت: امیدواریم این جشنواره بتواند این دو قشر را به هم نزدیکتر کرده و بتوانیم در آینده ای نزدیک تأثیرات آن را در رفع مشکلات مردم و بیماران به روشنی ببینیم و نسلی پیروی افرادی مانند دکتر وثوق، دکتر قریب، شهیدان راه سلامت و عزیزان و اساتید گمنامی که با عشق به مردم، مشغول فعالیت هستند داشته باشیم. همچنین امیدواریم این جشنواره پایه گذار این باشد تا بتوانیم هر ساله با برپایی آن، دانشجویان تجربیات ارزشمند خود را در اختیار دیگران و همدیگر قرار بدهند.
دکتر مهروی همچنین افزود: هشتاد و هفت اثر از تمام کشور به دبیرخانه جشنواره اتا ارسال شده که بعد از داوری در بین این آثار ۹ اثر منتخب در این جشنواره ارائه می شود و علاقه مندان می توانند برای شرکت آن لاین در جشنواره، چهارشنبه هفتم آبان ماه ۱۳۹۹؛ ساعت ۸ الی  ۱۳ به لینک  http://tv.iums.ac.ir مراجعه کنند.

خبر: ابراهیم همتی

دفعات مشاهده: 289 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر