علیرضا رئیسی به عنوان سخنگوی ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا منصوب شد

| تاریخ ارسال: 1399/8/6 |
علیرضا رئیسی به عنوان سخنگوی ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا منصوب شد

رییس جمهور در حکمی با انتصاب دکتر علیرضا رئیسی به عنوان «سخنگوی ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا»، تاکید کرد که از این تاریخ، تنها مرجع موثّق و قابل استناد در مورد اعلام برنامه‌ها و مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا، سخنگوی ستاد خواهد بو

به نقل از وبدا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، متن حکم حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم
جناب آقای دکتر علیرضا رئیسی
نظر به اهمیت سلامت و آرامش روانی مردم و لزوم اطلاع‌رسانی شفاف، منسجم، متمرکز و به دور از هرگونه حاشیه و ایجاد دغدغه و هراس بلاجهت در مردم و اینکه صدای واحد نسبت به اخبار، اطلاعات و شیوه مدیریت ویروس کرونا شنیده شود، جناب‌عالی را به عنوان «سخنگوی ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا» منصوب می‌نمایم.
انتظار دارد با هماهنگی قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا و ارتباط مستمر با کمیته اطلاع‌رسانی آن ستاد و نیز حضور فعال در رسانه‌ها، شبکه‌های خبری و فضای مجازی اقدامات شایسته به عمل آورده و از تشتت اطلاعات و تشویش افکار عمومی جلوگیری نمایید.
بدیهی است از این تاریخ، تنها مرجع موثّق و قابل استناد در مورد اعلام برنامه‌ها و مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا، سخنگوی ستاد خواهد بود.
توفیق شما و سایر اعضای محترم ستاد را در انجام وظایف محوله از درگاه خداوند متعال مسألت می‌نمایم.
                                        حسن روحانی
                              رئیس جمهوری اسلامی ایران

دفعات مشاهده: 1621 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر