رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در جشنواره اتا: پاسخگویی اجتماعی باید جزء آموزه های دانشجویان باشد

| تاریخ ارسال: 1399/8/7 |
پاسخگویی اجتماعی باید جزء آموزه های دانشجویان باشد
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در پیام تصویری ارسال شده به جشنواره اتا توجه به نیازهای جامعه را از وظایف دانشگاه ها دانست و تاکید کرد، پاسخگویی اجتماعی باید در تفکر فارغ التحصیلان دانشگاه ها نهادینه شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در آیین افتتاحیه جشنواره «اشتراک گذاری تجربه های ارزشمند در تحقق پاسخگویی اجتماعی» اظهار کرد: بر اساس تعاریف بین المللی، دانشگاه های علوم پزشکی موظف هستند، آموزش ها، پژوهش ها و خدمات شان را با نیازهای جامعه هماهنگ کنند و با مشارکت ذینفعان کیفیت خدمات را به سطح قابل قبولی برسانند.
وی با بیان اینکه پاسخگویی اجتماعی باید جزء آموزه های دانشجویان باشد، ادامه داد: ارائه خدمت مبتنی بر نیاز جامعه علاوه بر اینکه موجب نشاط در فرد می شود، زمینه را برای نوآوری در خدمت رسانی فراهم می کند.
دکتر کوهپایه زاده خاطرنشان کرد: پاسخگویی اجتماعی یکی از شاخص های مهم در رتبه بندی های بین المللی است و دانشگاه علوم پزشکی ایران بر اساس آخرین رتبه بندی ها در این شاخص جایگاه نخست کشور را دارد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: جشنواره اتا بعد از تلاش یکساله دست اندرکاران و حمایت معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امروز در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود.
وی افزود:  امیدوارم جشنواره اتا در سالهای آتی ادامه پیدا کند و این جشنواره انگیزه ای برای توسعه رویکرد پاسخگویی اجتماعی در برنامه ریزی ها و فعالیتها باشد.
دکتر ابوالفضل باقری فرد؛ معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در آغاز این جشنواره گفت: امروز با افتخار در دانشگاه علوم پزشکی ایران میزبان اولین جشنواره کشوری اتا هستیم.
وی با بیان اینکه هر سازمان و نهادی برای پاسخگویی به نیازهای جامعه شکل می گیرد، افزود: دانشگاه ها نیز از این قاعده مستثنی نیستند و مهم ترین هدف جشنواره اتا ایجاد حس مسئولیت پذیری دانشجویان در برابر نیازهای جامعه است.
دکتر باقری فرد در پایان ضمن تشکر از حمایت های دکتر علی اکبر حق دوست؛ معاون آموزشی وزارت بهداشت برای برپایی این حشنواره، اظهار امیدواری کرد که تداوم جشنواره اتا بتواند فرهنگ پاسخگویی احتماعی را نزد دانشجویان و همچنین اساتید تقویت کند.
به نقل از دبیر اجرایی جشنواره اتا، هشتاد و هفت اثر از تمام کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شده که بعد از داوری  آثار، ۹ اثر منتخب امروز هفتم آبان ۱۳۹۹ در مرکز همایش های رازی ارائه شدند.
به دلیل همه گیری کرونا به غیر از تعداد معدودی از میهمانان و شرکت کنندگان، سایرین به صورت آنلاین در جشنواره شرکت کردند.
تهیه خبر: حسین دزفولی
عکس: داود نجغی

دفعات مشاهده: 380 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر