معاون آموزشی وزارت بهداشت: اتا فرصتی برای الگوسازی و تکرار تجربه های موفق است

| تاریخ ارسال: 1399/8/7 |
اتا فرصتی برای الگوسازی و تکرار تجربه های موفق است
معاون آموزشی وزارت بهداشت جشنواره اتا را فرصتی برای دیده شدن، الگوسازی و تکرار تجربه های موفق در جامعه دانست.
دکتر علی اکبر حق دوست؛ معاون آموزشی وزارت بهداشت در حاشیه جشنواره اتا به خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، گفت: ترویج نگاه انساندوستانه و تلاش برای تعالی جامعه در همه ابعاد، یکی از اهداف عالیه دانشگاه ها است.
وی که چهارشنبه هفتم آبان ۱۳۹۹ به عنوان میهمان ویژه آیین افتتاحیه جشنواره اتا در مرکز همایش های رازی حضور داشت، افزود: دانشجویان و اساتید در دانشگاه‌ها کارهای بسیار ارزشمندی انجام می دهند، ولی دیده نمی شوند و طبیعتاً فرصت الگوسازی آنها هم شکل نمی گیرد.
دکتر حق دوست گفت: اگر بدانیم که هم دانشگاهی هایمان چه کارهایی انجام داده اند، می توانیم ضمن یادگیری، آنها را تکرار و تکثیر کنیم و کارهای خلاقانه و نوآورانه دیگری را نیز به آنها اضافه کنیم.
وی با بیان اینکه در کنار همه کمبودها، نقص ها و ضعف های که وجود دارد، حتما کارهای ارزشمند و مفید هم انجام می شود، افزود: امیدوارم جشنواره اتا جایی باشد که گرد و غبارها را کنار بزند تا زیبایی درون دانشگاه ها را بتوانیم واضح تر ببینیم. همچنین تجربه های ارزشمندی که الهام بخش هستند و در این دنیا می توانند مشکلات مردم را کمتر کنند، دیده شوند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: آگاهی از تجربه های مفید موجب تزریق انرژی مثبت به همدیگر می شود، موضوعی که در این زمانه به شدت به آن نیاز داریم.
وی همچنین با اشاره به اهمیت پاسخگویی اجتماعی، افزود: دانش و مهارت شرط لازم برای خدمت است اما کافی نیست؛ اگر ما ندانیم برای چه آمده ایم و چه مسئولیت سنگینی بر دوش ما است، باید در انسانیت خود شک کنیم.
تهیه خبر: ابراهیم همتی

دفعات مشاهده: 484 بار   |   دفعات چاپ: 45 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر