داشبورد مدیریتی کووید ۱۹ زیرساختی جدید در مدیریت داده ها

| تاریخ ارسال: 1399/8/7 |
داشبورد مدیریتی کووید ۱۹ زیرساختی جدید در مدیریت داده ها داشبورد مدیریتی کووید ۱۹ به منظور فراهم کردن زمینه بررسی یکپارچه همه داده ها، در دسترس بودن اطلاعات مهم و مدیریت مناسب ایجاد می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر طیبه نجفی مقدم؛ دبیر اتاق فکر دانشگاه در جلسه ای که با حضور نمایندگان معاونت ها و روابط عمومی دانشگاه، چهارشنبه هفتم آبان ۱۳۹۹ در سالن جلسات اتاق فکر دانشگاه برگزار شد، به تشریح اهمیت ایجاد داشبورد مدیریتی بیماری کووید ۱۹پرداخت و خواستار احصاء شاخص های کلیدی عملکردی هر معاونت شد تا بتوان در یک داشبورد مشترک، همه شاخص های مربوط به این بیماری را به صورت یکپارچه و جامع، پایش و مدیریت کرد.
در ادامه دکتر مصطفی لنگری زاده؛ عضو هیات علمی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی دانشگاه به تبیین مفاهیم شاخص کلیدی عملکردی و اصول تعیین آن پرداخت و به سوال های حاضران پاسخ گفت.
در پایان جلسه مقرر شد، معاونت های دانشگاه تا تاریخ ۲۲ آبان ماه سالجاری شاخص های کلیدی عملکردی خود را احصاء کنند تا پس از بررسی و بازنگری مورد نیاز در داشبورد مدیریتی دانشگاه قرار گیرد.

خبر: مجید نظامی
عکس: داود نجفی

دفعات مشاهده: 1943 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   1 نظر

نظر ارسال شده توسط محمود محمدی ۰۹۱۲۲۳۶۹۶۲۸ در تاریخ 1399/8/11