رصد بیماران کرونایی و خانواده های آنها گسترده تر می شود

| تاریخ ارسال: 1399/8/11 |
رصد بیماران کرونایی و خانواده های آنها گسترده تر می شود
ردیابی بیماران مبتلا به کرونا (تریسینگ بیماران) با پایش سلامت خانواده بیماران کرونایی مراجعه کننده به مراکز درمانی که پیش از این نیز در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی ایران قرار داشت، گسترده تر انجام می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، شنبه دهم آبان ۱۳۹۹ در نشست ستاد بحران کرونا دانشگاه علوم پزشکی ایران مقرر شد با توجه به آمار بالای ابتلا و تلفات بیماران کووید ۱۹ برای کنترل بیماری، سلامت اعضا خانواده افراد مراجعه کننده به مراکز درمانی با اقدام معاونت بهداشت و همکاری بسیج جامعه پزشکی رصد و در صورت ابتلای سایر اعضای خانواده کار قرنطینه و درمان آنان پیگیری شود.
دکتر کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در این جلسه با اشاره به تلاش خالصانه و شبانه روزی کارکنان بهداشتی و درمانی برای جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا و خدمت رسانی به بیماران تصریح کرد: ظرفیت مراکز درمانی ما در حال تکمیل شدن است و اگر میزان ابتلای بیماران جدید کنترل نشود، دچار مشکل می شویم.
وی اقدامات پیشگیرانه و کاهش آمار مبتلایان جدید را راهکاری مهم برای تاب آوری ارائه خدمات درمانی برشمرد و افزود: باید توجه بیشتری به بهداشت و ردیابی بیماران داشته باشیم.
تشکیل تیم علمی برای بررسی عملکرد مراکز درمانی، اثر بخشی پروتکل ها و داروهای مصرفی هر بیمارستان و تیم های درمانی، استفاده از ظرفیت تخصصی دانشجویان استعداد درخشان دانشگاه و ورود جدی تر پدافند غیر عامل دانشگاه در مدیریت بیماری، از دیگر موارد مطرح شده در این نشست از سوی اعضای ستاد بحران بود.
گفتنی است خدمات بهداشتی و درمانی بیش از ۵ میلیون نفر از اهالی غرب شهر تهران و شهرستان های شهریار، رباط کریم، بهارستان، ملارد و قدس به عهده دانشگاه علوم پزشکی ایران است.
خبر: مجید نظامی

دفعات مشاهده: 1348 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر