کسب موفق ترین رده «خدمت جهادی» توسط دکتر«حامد اسدی شریف»در دهمین جشنواره سراسری مالک اشتر

| تاریخ ارسال: 1399/8/13 |
پایگاه بنت النبی بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا(س) رباط کریم به فرماندهی دکتر«حامد اسدی شریف» موفق ترین رده «خدمت جهادی» دردهمین جشنواره سراسری مالک اشتر شناخته شد.

به نقل از روابط عمومی بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا(س) رباط کریم؛ سرهنگ قمصری رئیس سازمان بسیج کارمندان سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران با حضور در بیمارستان رباط کریم، عنوان کرد : در بسیج کارمندان دو موضوع «میز خدمت جهادی» و «تامین ادارات» با دقت در حال پیگیری و اجرا است و دراین زمینه آموزش‌های لازم به کارکنان داده شده است. خوشبختانه فرمانده پایگاه بنت النبی بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا(س) رباط کریم توانسته با سرلوحه قرار دادن «خدمت جهادی» به عنوان موفق ترین رده در بین پایگاه های قشری در سطح سپاه حضرت سید الشهدا استان تهران در دهمین جشنواره سراسری مالک اشترشناخته شود که قابل تقدیر است.
در پایان این نشست که با حضور دیگر فرماندهان ادارات شهرستان رباط کریم همراه شده بود از دکتر «حامد اسدی شریف» فرمانده پایگاه بنت النبی بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا(س) رباط کریم و تعدادی از کارمندان بسیجی این بیمارستان با اهدای لوح سپاس تجلیل شد .

دفعات مشاهده: 441 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر