انتخاب دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان پایلوت کشوری در مسیر توسعه همگرایی علمی

| تاریخ ارسال: 1399/8/14 |
معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی ایران را به عنوان پایلوت کشوری در مسیر توسعه همگرایی علوم انتخاب کرد. به همین منظور نشست مشترک دانشگاه های صنعتی شریف و علوم پزشکی ایران با حضور معاون آموزشی وزارت بهداشت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر علی اکبر حق دوست در این نشست از دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان یک دانشگاه جوان، پویا و سرآمد یاد کرد و گفت: برای ارتباط پایدار بین وزارت علوم و وزارت بهداشت باید دانشگاه‌ها به عنوان نمایندگان آنها با یکدیگر تعامل داشته باشند و از پتانسیل اعضای هئیت علمی برای گذراندن فرصت های مطالعاتی و انجام تحقیقات مسئله محور استفاده کنند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت در ادامه بر تعیین یک مدل همکاری مناسب بین دو دانشگاه تاکید کرد و پیشنهاد داد: به منظور آشنایی اساتید غیر پزشکی با دانشگاههای علوم پزشکی یک دوره فلوشیپ تعریف شود.
برگزاری تورهای مشترک با تعیین محورهای کلیدی، سرمایه گذاری در حوزه سیمولاتور (شبیه سازی) و استفاده از ظرفیت اساتید دو دانشگاه در هئیت امنا و ممیزه از دیگر موضوعات پیشنهادی معاون آموزشی وزارت بهداشت در این نشست بود.
دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در این نشست ضمن اشاره به تفاهم نامه آموزشی بین دو دانشگاه، گفت: در حال حاضر توسعه همکاری های مشترک در حوزه های پژوهشی و فناوری مدنظر است.
وی با اشاره به گستره وسیع خدمات در علوم پزشکی، افزود: پروژه های متعددی بین دانشگاه علوم پزشکی ایران و صنعتی شریف وجود دارد که نیازمند ساماندهی است.
دکتر کوهپایه زاده با بیان اینکه دانشگاههای فنی می توانند با هدف همگرایی علوم به حوزه بهداشت و درمان یاری رسانند، خاطر نشان کرد: در راستای پاسخگویی به نیازها و اولویت های موجود در جامعه باید محورهای همکاری باز تعریف شوند.
وی آمادگی خود را برای توسعه همکاری مشترک با دانشگاه صنعتی شریف اعلام کرد و افزود: باید بستر مناسب برای بهره مندی حداکثری از ظرفیت های دو دانشگاه فراهم و شرایط عملیاتی شدن پروژه ها تسهیل شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنین با تاکید برخلق ارزش و ثروت، خواستار راه اندازی صندوق مشترک و افزایش سرمایه گذاری در حوزه های پژوهش و فناوری شد.
دکتر محمود فتوحی؛ رئیس دانشگاه صنعتی شریف نیز هدف اصلی از امضای تفاهم نامه مشترک را عملیاتی شدن و دریافت خروجی های مناسب دانست و افزود: اگر چه ما یک دانشگاه فنی هستیم ولی باید ذکر شود که اکثر قراردادهای ما مرتبط با حوزه سلامت است.
وی از راه اندازی مرکز نوآوری سلامت و هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی شریف تا پایان سال جاری خبر داد و خاطر نشان کرد: در هر دو دانشگاه زمینه های بسیار خوبی برای همکاری در حوزه های آموزشی، پژوهشی، فناوری و تکنولوژی وجود دارد .
بنابر این گزارش در پایان این نشست مقرر شد تا هفته آینده، متمم مفاد تفاهم نامه همکاری با محوریت همگرایی علوم و اجرای پروژه های مشترک تنظیم شود.
این نشست به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف دوشنبه دوازدهم آبان ۱۳۹۹  برگزار شد، علاوه بر روسای و معاونین دو دانشگاه، دکتر علی اکبر حق دوست؛ معاون آموزشی وزارت بهداشت و دکتر سید مهدی رضایت؛ مدیر کار گروه توسعه نیروی انسانی ستاد فناوری نانو معاونت علمی ریاست جمهوری  حضور داشتند.
تهیه خبر: ره نورد

دفعات مشاهده: 360 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر