خیرین سلامت کلینیک ویژه و مرکز غربالگری شهریار را تکمیل می کنند

| تاریخ ارسال: 1399/8/14 |
خیرین سلامت کلینیک ویژه و مرکز غربالگری شهریار را تکمیل می کنند
فرماندار شهریار در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران از پیشقدم شدن خیرین سلامت برای تکمیل کلینیک ویژه و مرکز غربالگری این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مهندس روح اله طاهری در پایان نشست مشترک با رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران که چهارشنبه چهاردهم آبان ۱۳۹۹ برگزار شد، گفت: برخی از خیرین اعلام آمادگی کرده اند که پلی کلینیک و مرکز غربالگری شهریار را تکمیل کنند.
وی افزود: امروز دو تن از خیرین آقایان عباس جعغری و عباس شریفی در این نشست حضور پیدا کردند و قرار شد تفاهم نامه این همکاری بین آنها و دانشگاه در هفته آینده امضا شود.
مهندس طاهری گفت: بخش هایی از این دو پروژه ساخته شده اند اما امیدواریم با حضور این خیرین کار با سرعت بیشتری پیش برود و به زودی شاهد بهره برداری از آنها باشیم.
فرماندار شهریار در ادامه با بیان اینکه از زمان کلنگ زنی پروژه بیمارستان امام خمینی (ره) در غرب استان تهران نزدیک به سه دهه می گذرد، افزود: شهریار ۹۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و علاوه بر این جمعیت، اهالی شهرهای اطراف نیز مانند شهر قدس و ملارد از مراکز درمانی شهریار استفاده می کنند.
مهندس طاهری در پایان با اشاره به شاخص یک تخت به ازای هر هزار نفر جمعیت، خاطر نشان کرد: در حال حاضر شهریار در بیمارستان های امام سجاد، نور و یک مرکز درمانی متعلق به تامین اجتماعی مجموعاً دویست تخت بیمارستانی دارد و اگر بیمارستان امام خمینی افتتاح شود، این تعداد به ۵۰۰ تخت می رسد. در صورتیکه نیاز فعلی شهرستان در شرایط فعلی ۸۰۰ الی ۹۰۰ تخت است.
وی با بیان اینکه ما خود را در فرمانداری موظف می دانیم که با جدیت برای نیاز مردم تلاش کنیم، افزود: اگر بیمارستان امام خمینی هم تکمیل شود، به ۵۰ درصد استاندارد تخت مورد نیاز شهریار می رسیم. بنابراین نیاز است بیمارستان های دیگر هم راه اندازی شوند.
دکتر نادر توکلی؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در این باره گفت: امروز نشست بسیار خوب و سازنده ای در رابطه با پروژه های حوزه درمان شهرستان شهریار برگزار شد.
وی با بیان اینکه خوشبختانه بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی امام خمینی در حال اتمام است و ۸۰ درصد فضای فیزیکی پروژه تکمیل شده، افزود: امروز شاهد بودیم که خیرین محترم تقبل کردند، در ساخت مرکز غربالگری و پلی کلینیک در مجموعه بیمارستان مشارکت کنند.
دکتر توکلی گفت: پیش بینی می شود اگر در بحث تجهیز مشکلی وجود نداشته باشد، این بیمارستان هم جز پروژه هایی می شود که در چند ماه آتی تکمیل شده و انشالله بتوانیم شاهد بهره برداری آن در سال ۱۴۰۰ باشیم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان این مطلب که فرماندار شهریار به حوزه سلامت توجه ویژه ای داشته و با رییس شبکه و بهداشت درمان نیز همکاری خوبی دارد، گفت: امیدواریم با برنامه ای که در شهریار داریم، بتوانیم بین دو مجموعه بیمارستانی امام سجاد (ع) و امام خمینی (ره) هم افزایی ایجاد کنیم و شرایط را به سمتی ببریم که مشکلات این شهرستان به حداقل برسد.

خبر: حسین دزفولی
عکس: المیرا ترنیان

دفعات مشاهده: 292 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر