سرپرست واحد فراهم آوری اعضای دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد امضای قرارداد همکاری ۱۰ ساله با انستیتو اهدا و پیوند عضو اسپانیا

| تاریخ ارسال: 1399/8/15 |
امضای قرارداد همکاری ۱۰ ساله با انستیتو اهدا و پیوند عضو اسپانیا
واحد فراهم‌آوری اعضا و نسوج پیوندی دانشگاه علوم پزشکی ایران با انستیتو اهدا و پیوند عضو بارسلونا (DTI) قرارداد همکاری ده ‌ساله امضا و حق انحصاری ترجمه کتاب راهنمای «مدیریت فراهم‌آوری اعضا» را کسب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سام زراعتیان‌نژاد دوانی؛ سرپرست واحد فراهم‌آوری اعضای دانشگاه علوم پزشکی ایران با اعلام این خبر گفت: موسسه DTI از پیشگامان آموزش و پژوهش در زمینه پیوند عضو است و الگوی ارائه ‌شده این موسسه موجب موفقیت چشمگیر اسپانیا در پیوند عضو شده است.
وی با بیان اینکه اسپانیا در سه دهه گذشته پیشتاز پیوند عضو در جهان بوده و الگوی اسپانیایی را به ‌مثابه موفق‌ترین شیوه مدیریت فراهم‌آوری اعضا و نسوج در جهان می‌دانند، افزود: الگوی اسپانیایی در دیگر مناطق جهان از جمله ایران، بومی‌سازی و به کار گرفته شده است.
دکتر زراعتیان‌نژاد دوانی اظهار کرد: با پیگیری‌های انجام‌شده با کمک تیم فراهم‌آوری اعضای دانشگاه علوم پزشکی ایران، این واحد علاوه بر موفقیت‌های پیشین خود، در کسب جایگاه برترین واحد تک دانشگاهی در سطح کشور، برگ زرینی دیگر بر افتخارات خود افزود و موفق به انتقال دانش به‌روز از برترین مرکز پیوند عضو جهان به کشور عزیزمان شد.
وی این موفقیت را حاصل همکاری تیم پیوند عضو دانشگاه علوم پزشکی ایران به‌ویژه دکتر شفی‌خانی و دکتر قره‌بگلو دانست و  از تلاش‌های دیگر همکاران واحد فراهم‌آوری اعضا؛ خانم ها امیدیان، ظهوریان، قوی و خداپرست در خدمت‌رسانی به بیماران در انتظار عضو پیوندی و همچنین رشد و بالندگی روزافزون این واحد تشکر کرد.

تنظیم خبر: دزفولی

دفعات مشاهده: 370 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر