آغاز نمونه گیری کوید ۱۹ در منزل با همکاری بسیج

| تاریخ ارسال: 1399/8/17 |
آغاز نمونه گیری کوید ۱۹ در منزل با همکاری بسیج

نمونه گیری کوید ۱۹ از افراد در تماس با مبتلایان کرونا در منزل آنها آغاز شد. این برنامه در راستای افزایش خدمات دانشگاه علوم پزشکی ایران برای ردیابی بیماران مبتلا به کرونا و جلوگیری از شیوع ویروس در جامعه انجام می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر بابک عشرتی؛ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران، گفت: برای نخستین بار نمونه گیری در منزل با همکاری شهرداری و بسیج در منطقه هجده تهران انجام می شود.
وی افزود: پیش از این افراد برای نمونه گیری به مراکز بهداشتی مراجعه می کردند اما با اجرای این برنامه، دیگر نیازی به مراجعه نیست.
دکتر عشرتی خاطر نشان کرد: جلوگیری از تردد افراد مشکوک در جامعه مهم ترین هدف این برنامه است که به زودی در دیگر مناطق تهران نیز اجرا می شود.
وی گفت: برای انجام این برنامه تعدادی بسیجی داوطلب، آموزش دیده اند تا نمونه گیری برای آزمایش PCR را در منزل انجام دهند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنین از همکاری امور مساجد در این طرح خبر داد و افزود: یک نفر از مسجد محله فرد مبتلا نیز در مراجعه به خانه ها حضور خواهد داشت تا حمایت های معنوی و مادی لازم را به آنها ارائه دهد.

تهیه خبر: حسین دزفولی

دفعات مشاهده: 951 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر