دورهمی رشته های مختلف برای چالشی به نام علوم اعصاب

| تاریخ ارسال: 1399/8/17 |
دورهمی رشته های مختلف برای چالشی به نام علوم اعصاب
سومین دوره مسابقات دانشجویی علوم اعصاب شناختی، با هدف ایجاد زمینه‌های همکاری میان‌رشته‌ای، به میزبانی انجمن علوم اعصاب صدرای دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود.
به  گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این مسابقات دانشجویان به‌صورت تیمی از ترکیب رشته های متفاوت تجربی و فنی، پزشکی و رایانه، ریاضی، زیست و مهندسی برق به صورت بین‌دانشکده‌ای‌ و حتی بین‌دانشگاهی؛ طی چندماه حول یک مسئله یا پروژه انتخاب‌شده با تایید کمیته علمی، فعالیت می‌کنند.
از اهداف اصلی این مسابقات آشنایی دانشجویان با مرزهای تحقیق در علوم اعصاب شناختی، علوم اعصاب محاسباتی و… ، ارتقا سطح عمومی دانش در حوزه‌های مختلف مغز پژوهی و آشنایی دانشجویان با مباحث روز علوم اعصاب و پژوهش در حیطه های مرتبط با آن است که در راستای دستیابی به این هدف، در سومین دوره مسابقات علوم اعصاب شناختی، بسیاری از اساتید و پژوهشگران به نام ایرانی، در داخل و خارج ایران در مراحل مختلف آموزشی و پژوهشی تیم ها را همراهی خواهند کرد.
این مسابقه در چهار مرحله کنفرانس، غربالگری، آموزشی و پژوهشی برگزار می شود. کنفرانس این برنامه از ۲۳ مهرماه ۱۳۹۹ و طی، ۴ روز ۳۰ سخنرانی در زمینه های مختلف علوم اعصاب با حضور برترین نوروساینتیست های ایرانی در سراسر جهان برگزار شد.
در ادامه رقابت و در مرحله غربالگری، ۱۲ مقاله از سخنرانی ها گزینش شد و در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت که باید در زمان تعیین شده، خلاصه ای از این مقالات و همچنین تحلیل خود را ارسال کنند تا در نهایت ۱۸۰ نفر از ۷۰۰ نفر ابتدایی به مرحله بعد راه یافته و در قالب گروه هایی، وارد فاز آموزشی شوند.
درحال حاضر مرحله آموزشی طی ۸ هفته با عناوین Psychophysics، Digital Health، Neuroimaging، Social neuroscience، Psychiatry، Computational neuroscience، Anatomy & Development و Electrophysiology به صورت کلاس های آموزشی و کارگاه های تعاملی، با حضور برترین پژوهشگران و اساتید ایرانی در سراسر جهان در حال برگزاری است.
پس از مرحله آموزشی، تیم ها وارد مرحله پژوهشی می شوند و چند ماه فرصت دارند تا روی پروژه خود کار کنند. در این مسیر اساتید و مربیان تیم ها را همراهی می کنند و امکانات لازم در اختیار آن ها قرار خواهد گرفت.
در پایان مسابقه به سه تیم اول به ترتیب ۱۰، ۵ و ۳ میلیون تومان جایزه نقدی و همچنین کمک هزینه پژوهشی از طرف ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی اهدا می شود.
دانشگاه علوم پزشکی ایران، مرکزی پیشگام در علوم اعصاب کشور است که از فعالیت های آن می توان به برگزاری کنگره های علوم اعصاب، دوره های علمی تربیت سفیران مغز و شناخت، برگزاری آزمون ها و المپیادهای علمی، امضای تفاهم نامه ها و همکاری ها با مراکز تحقیقاتی علوم اعصاب و همچنین انجام فعالیت های دانشجویی در قالب انجمن علوم اعصاب صدرا اشاره کرد.

تنظیم خبر : مجید نظامی

دفعات مشاهده: 295 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر