هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام دادند پایش فرآیند ارائه خدمت در مراکز جامع سلامت ۱۶ ساعته

| تاریخ ارسال: 1399/8/17 |
پایش فرآیند ارائه خدمت در مراکز جامع سلامت ۱۶ ساعته
هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی ایران در دو روز کاری فرآیند ارائه خدمت در مراکز جامع سلامت ۱۶ ساعته بررسی کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، معاونان دانشگاه علوم پزشکی ایران چهارشنبه و پنج شنبه هفته گذشته؛ چهاردهم و پانزدهم آبان ۱۳۹۹ در شانزده مرکز جامع سلامت ۱۶ ساعته حضور پیدا کردند.
این بازدیدها به دستور رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران و به منظور پایش فرآیند ارائه خدمت به مردم در این مراکز انجام شد.
با شروع همه گیری کرونا در مرکز بهداشت شمالغرب، مرکز سلامت جامع کن در منطقه ۵، مرکز جامع سلامت فاضل در منطقه ۶، مرکز جامع سلامت والفجر در منطقه ۹، مرکز جامع سلامت یافت آباد در منطقه ۱۸، مرکز جامع سلامت سعادت آباد در منطقه ۲، مرکز جامع سلامت المپیک در منطقه ۲۲ تهران و همچنین مراکز جامع سلامت شهریار، یافت آباد، بهارستان و شهرقدس همه روزه از ۸ صبح تا ۸ شب خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می شود.
دکتر مهدی مقتدایی، دکتر یوسف شفایی پور، دکتر نادر توکلی، دکتر ابوالفضل باقری فرد، دکتر بابک عشرتی، دکتر فاطمه فتحی، دکتر عباس متولیان، دکتر محمود رضا محقق دولت آبادی  و دکتر حسن امیری در این بازدید ها حضور داشتند.
تهیه خبر: حسین دزفولی

دفعات مشاهده: 991 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر