در مرکز ناباروری بیمارستان شهید اکبرآبادی برگزار می شود برگزاری وبینار آموزشی عوارض فناوری کمک باروری

| تاریخ ارسال: 1399/8/18 |
برگزاری وبینار آموزشی عوارض فناوری کمک باروری
وبینار آموزشی عوارض فناوری کمک باروری (ART) و بررسی پیامدهای ناشی از لقاح آزمایشگاهی (IVF) برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مرکز ناباروری بیمارستان شهید اکبرآبادی پنج شنبه بیست و دوم آبان ۱۳۹۹ ساعت ۱۱ تا ۱۳ وبینار آموزشی با موضوع عوارض ART مانند حاملگی چند قلویی  و بررسی پیامد های ناشی از IVF  را برگزار می کند.
به گفته برگزار کنندگان این وبینار بعد از اولین تولد حاصل از لقاح آزمایشگاهی در سال ۱۹۷۸، سیر تحول و تغییر در روش های درمانی ART  کاملا روشن است اما روش های درمانی ( IVF , icsi , PGD ,...) و یا فریز کردن جنین ها ممکن است یک سری عوارض زودرس و دیررس روی کودکان ایجاد کند؛ بنابراین بر آن شدیم تا این مسئله را در یک وبینار آموزشی ارائه دهیم تا بتوانیم با اجماع به بهترین پروتکل ها و بهترین نتایج دست یابیم.

دفعات مشاهده: 352 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر