توسعه برنامه فناوری نانو با هدف درآمد زایی

| تاریخ ارسال: 1399/8/18 |
توسعه برنامه فناوری نانو با هدف درآمد زایی
توسعه برنامه فناوری نانو با هدف تجاری سازی محصول و درآمدزایی درکمیته راهبردی نانو دانشگاه علوم پزشکی ایران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران یکشنبه هجدهم آبان ۱۳۹۹ در کمیته راهبردی نانو گفت: از ظرفیت های موجود باید در مسیر توسعه و درآمدزایی استفاده شود.
وی با بیان اینکه فرصت های مناسب جهت هم اندیشی اساتید سایر دانشگاه ها وجود دارد، افزود: وضعیت موجود باید بازنگری و ساماندهی شده و از پتانسیل بخش خصوصی و مشارکت کارگزاری ها برای تجاری سازی محصولات استفاده شود.
دکتر کوهپایه زاده پیشنهاد داد: محصولات فناوری نانو دانشگاه در نمایشگاه های مجازی ارائه و با بهره مندی از تجربیات مراکز تحقیقات، وبینارهای علمی برگزار شود.
وی بر حرکت به سمت فضای صنعتی اقتصادی تاکید کرد و افزود: علاوه بر توسعه دانش نانو باید در مسیر تولید محصولات و تجازی سازی گام برداشت.
در ادامه دکتر عباس متولیان؛ معاون تحقیقات و قناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران خواستار ارائه پروپوزال های جامع به ستاد فناوری نانو و تعامل بیشتر با این ستاد شد.
دکتر بیتا مهروی؛ مدیر گروه نانو فناوری پزشکی نیز در این جلسه گزارشی از عملکرد و پیشرفت برنامه توسعه فناوری نانو در دانشگاه علوم پزشکی ایران ارائه کرد و از راه اندازی آزمایشگاه ایمنی و کنترل کیفیت نانو ساختارها خبر داد.
وی گفت: در مرحله اخذ موافقت اصولی برای راه اندازی آزمایشگاه ایمنی و کنترل کیفیت نانو ساختار ها هستیم.

خبر: مرضیه ره نورد
عکس: داود نجفی

دفعات مشاهده: 322 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر