همزیستی و مشارکت؛ درس آموخته های مبارزه با بحران کوید ۱۹

| تاریخ ارسال: 1399/8/18 |
همزیستی و مشارکت؛ درس آموخته های مبارزه با بحران کوید ۱۹
وبینار همزیستی و مشارکت؛ درس آموخته های مبارزه با بحران کوید ۱۹ در ادامه سلسله وبینارهای صلح و سلامت برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کمیته صلح و سلامت انجمن علمی مطالعات صلح ایران با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران وبینار «همزیستی و مشارکت؛ درس آموخته های مبارزه با بحران کوید ۱۹» را برگزار می کند.
علاقه مندان می توانند، چهارشنبه بیست و یکم آبان ماه ۱۳۹۹ ساعت ۱۶ تا ۱۷:۳۰ برای شرکت در این وبینار به لینک   https://imcall.iums.ac.ir/b/ejc-e۴p-w۷k  مراجعه کنند.
دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ متخصص پزشکی اجتماعی و رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران و دکتر نادرتوکلی؛ متخصص طب اورژانس و معاون درمان ستاد کرونای استان تهران سخنرانان این وبینار هستند.

دفعات مشاهده: 752 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر