انتصاب دبیر ستاد راهبری و رئیس کمیته اجرایی و پایش عملکرد بیمارستان های مستقل

| تاریخ ارسال: 1399/8/19 |
انتصاب دبیر ستاد راهبری و رئیس کمیته اجرایی و پایش عملکرد بیمارستان های مستقل
دبیر ستاد راهبری و رئیس کمیته اجرایی و پایش عملکرد بیمارستان های مستقل در دانشگاه علوم پزشکی ایران منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران پنج شنبه پانزدهم آبان ۱۳۹۹، دکتر مهدی جعفری سیریزی؛ عضو هیات علمی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی را به عنوان «دبیر ستاد راهبری و رئیس کمیته اجرایی و پایش عملکرد بیمارستان های مستقل» منصوب کرد.
دکتر جلیل کوهپایه زاده در این ابلاغ نظارت و پایش تمامی فرآیندهای بیمارستانی، ارائه گزارش‏ های دوره‏ ای در خصوص نتایج حاصل از پایش و تحلیل داده‏ های بیمارستانی، نظارت بر حسن اجرای دستورالعمل ها و برگزاری کارگاه های آموزشی برای مدیران و هیات عامل بیمارستانهای مستقل را به عنوان مهم ترین انتظارات از دکتر جعفری سریزی برشمرده و بر بهره گیری از خرد جمعی در راستای برنامه استراتژیک دانشگاه در حرکت به سوی دانشگاه نسل سوم تاکید کرده است.

دفعات مشاهده: 669 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر